Kontor, Ystadvägen 22, Sofielund, Malmö

  • 16 m²

Kontorsrum i anrik miljö.


Lokaltyp Kontor
Total yta 16 m²
Adress Ystadvägen 22
Område Sofielund
Byggår 1896
Hiss Ja
Objektsnummer 41833367

Beskrivning

I vårt fristående kontorshus, Ugglan, har vi möjlighet att erbjuda enskilda kontorsrum i charmig, anrik miljö med gemensamt pentry. Nära till buss.
I vårt fristående kontorshus, Ugglan, har vi möjlighet att erbjuda enskilda kontorsrum i charmig, anrik miljö. Hyresgästerna har tillgång till gemensamt pentry samt toaletter. Bussförbindelse finns i direkt närhet samt enstaka p-platser.
Anrik kontors- och indrustifastighet belägen i södra delen av Malmö centrum ett stenkast från Dalaplan i stadsdelen Sofielund. Fastigheten lät uppföras av Fritz Kurzel 1896 för sitt AB Kurzels Fabriker som fram till 1955 tillverkade bl.a. garn, mattor, kläder och skurdukar. Än idag går fastigheten under smeknamnet "Spinneriet". Det sk Ugglanhuset som fungerat som förmansvilla finns också inom fastigheten.

Omgivning

Fastigheten ligger i stadsdelen Sofielund, ett stenkast från Dalaplan och med Ystadvägen 22 som huvudadress. Handel, service och restauranger finns i närheten i form av affärscentret Mobilia. Bygghandel, färghandel samt gym finns rakt över gatan.

Kommunikationer

Flera olika busslinjer trafikerar Ystadvägen dagligen.


Bilder på lokalen