Kontorshotell, Ystadvägen 17, Fosie, Dalaplan, Malmö

  • 9 - 26 m²
  • Tillgängligt

FirstOffice Malmö Dalaplan erbjuder modernt inredda och privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Här finns det 27 rum i storlekarna 9-26 kvm lämpliga för 1-6 personer.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 9 - 26 m²
Adress Ystadvägen 17
Område Fosie, Dalaplan
Kommun Malmö kommun
Hiss Ja
Tillträde Tillgängligt
Ingår i hyra El, vatten, värme, städning, Wi-Fi, kopiator & skrivare
Objektsnummer 41939258

Beskrivning

Här får du tillgång till flera mötesrum och konferensrum med senaste tekniken i olika storlekar samt tillgång till lounge, gemensamt kök och omklädningsrum med dusch. Tillsammans med ditt kontorsrum ingår det även kontorsmöbler, WiFi, städning, egen postbox, gott kaffe och möjligheten att arbeta från FirstOffice-kontor i hela Sverige.

Omgivning

En kort promenad så befinner du dig på Mobilia köpcentrum med cirka 100 butiker och restauranger! Om du cyklar till jobbet så kan du ställa din cykel i vårt cykelrum.

Kommunikationer

FirstOffice Dalaplan ligger i Malmös södra innerstad och ligger både centralt och lättillgängligt för lokaltrafik och motorväg.

Parkering

Ja

Uppvärmning

Ja

Övrigt

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta.

När du hyr ett kontor eller en delad arbetsplats på FirstOffice får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen