Kontor, Wrangels Allé 6, Färlöv, Vinnö

Karpalunds Fastigheter HB Shopping (136 m) Kommunikation (220 m) Grönområde (493 m) Postkontor (856 m) Restaurang (1779 m) Friskvård (2588 m) Bränslestation (2716 m) Bilservice (3469 m)

Fastigheterna utgör före detta Karpalunds Sockerbruk och byggnaderna är i huvudsak uppförda på 1970-talet. Verkstadsdelar består av sammanhängande byggnadskroppar. Den äldre delen är en byggnad med tegelfasad och plåttak. På bottenplan finns lager/verkstad och på ovanplan finns kontor och personalutrymmen. I anslutning till denna del finns lastbilsgarage med port. Betonggolv. I den norra delen finns en högdel som är uppdelad i 2 utrymmen med betongkonstruktion. Plåt invändigt i vägg och tak. Bet...

Beskrivning

Fastigheterna utgör före detta Karpalunds Sockerbruk och byggnaderna är i huvudsak uppförda på 1970-talet. Verkstadsdelar består av sammanhängande byggnadskroppar. Den äldre delen är en byggnad med tegelfasad och plåttak. På bottenplan finns lager/verkstad och på ovanplan finns kontor och personalutrymmen. I anslutning till denna del finns lastbilsgarage med port. Betonggolv. I den norra delen finns en högdel som är uppdelad i 2 utrymmen med betongkonstruktion. Plåt invändigt i vägg och tak. Betonggolv. Den ena delen har en större port åt söder. Lokalerna har plåtfasader och papptak. Traverser finns i dessa delar. Yttertak på dessa delar i papp, enligt uppgift ca 4 år gammalt. Lagerbyggnaderna består i stort sett av sammanhängande byggnadsdelar. Konstruktion i huvudsak i betong. Yttertak i plåt och delvis papp. Fasader i plåt/betong. Byggnaderna har varierande storlekar och takhöjder. Golvytor i huvudsak i betong. Lagerbyggnaderna används i huvudsak för förvaring av spannmål och foder. I anslutning finns en större silo i betong. Under 2012 har en del av ett kontorshus byggts om till lägenheter som hyrs ut.

Ytor:
Lagerlokaler, ca 5.000 kvm
Kontor, ca 90 kvm
Personalutrymme, ca 350 kvm
Verkstadslokaler, ca 1.850 kvm
Lägenheter, ca 364 kvm

Karpalundsvägen 39, Karpalund

Fastighet med utmärkt läge i Kristianstad. I lokalerna har t...

Visad

Karpalundsvägen 39, Kristianstad V

Hyr del i kontorshotell eller mindre sammanhängande kontorsy...

Visad