Kontor, Westmansgatan 49, CENTRALT, Linköping

  • 10 - 3 000 m²
  • 500 - 325 000 kr/mån

Välkommen till Ebbepark - en modig, omtänksam och smart del av staden! Ebbepark är idealisk för små och mellanstora företag som ligger i framkant och som vill utvecklas och trivas tillsammans med andra företag. Parken präglas av en modig innovationskultur där företag ofta delar både idéer och resurser med varandra. Här finns idag ett 40-tal verksamheter, vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Det färdiga Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och serv...


Lokaltyp Kontor
Total yta 10 - 3 000 m²
Adress Westmansgatan 49
Område CENTRALT
Kommun Linköpings kommun
Hiss Ja
Våning 3 av 3
Objektsnummer 41931552
Områdeshyra 500 - 325 000 kr/mån
600 - 1 300 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till Ebbepark - en modig, omtänksam och smart del av staden!

Ebbepark är idealisk för små och mellanstora företag som ligger i framkant och som vill utvecklas och trivas tillsammans med andra företag. Parken präglas av en modig innovationskultur där företag ofta delar både idéer och resurser med varandra.

Här finns idag ett 40-tal verksamheter, vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Det färdiga Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service.

2021 är det första nya kvarteret i Ebbepark klart för inflyttning. Här finns cirka 20 000 kvadratmeter kontorslokaler. Passa på att vara med från början och få lokalen anpassad till din verksamhet. Under husen finns parkering för såväl cyklar som bilar. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, co-working, takterrass, restaurang, caféer och en ny träningsanläggning. Och mycket mer.

Välkommen att höra av dig om ditt företag skulle vilja utvecklas vidare i Ebbepark från och med 2021.

Omgivning

Ebbepark - en attraktiv miljö för utveckling.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser.
Sunfleets bilpool och Linköpings elcykelpool LinBike finns på plats.

Service

Restaurang och service i området.


Karta


Bilder på lokalen