Kontor, Warfvinges väg 45, Kungsholmen, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 70 221 - 181 096 kr/mån
Newsec Shopping (219 m) Friskvård (35 m) Restaurang (64 m) Bilservice (229 m) Kemtvätt (190 m) Parkering (146 m)

Här har du möjlighet att vara med och påverka anpassningen av lokalen så att den passar in till din verksamhets önskemål och krav. Attraktivt läge med ca 100 meter från Stadshagens T-banestation. I huset finns SATS för de som tycker om att träna i anslutning till jobbet. Garageplatser och förråd finns att hyra. Nära till Karlbergs kanal för härliga lunchpromenader. Huset ligger nära köpcentrum Lindhagen med bla ICA Maxi, andra butiker och flera restauranger och caféer. Fastigheten är miljömä...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 887 m²
Adress Warfvinges väg 45
Område Kungsholmen
Objektsnr 41869575
Lokalguidens estimerade områdeshyra
70 221 - 181 096 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Här har du möjlighet att vara med och påverka anpassningen av lokalen så att den passar in till din verksamhets önskemål och krav.

Attraktivt läge med ca 100 meter från Stadshagens T-banestation. I huset finns SATS för de som tycker om att träna i anslutning till jobbet. Garageplatser och förråd finns att hyra.

Nära till Karlbergs kanal för härliga lunchpromenader. Huset ligger nära köpcentrum Lindhagen med bla ICA Maxi, andra butiker och flera restauranger och caféer.

Fastigheten är miljömärkt Green Building.

Omgivning

Lindhagenområdet eller Västra Kungsholmen som det också kallas, är ett av stadens stadsutvecklingsområden som kommer växa fram till 2017. Området är mixat av kontorsfastigheter, hotell och attraktiva bostäder. Man planerar också flera nya parker och grönstråk där ett exempel är den vackra allén som består av 178 nyplanterade kejsarlindar på Lindhagensgatan.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig hit, både med bil och kollektivt. Direktaccess från E4:an om du kommer med bil. Åker du kollektivt är närmaste tunnelbanestation Stadshagen (blå linje) med en kort promenad på 100 meter, eller Kristineberg (grön linje) och 10 minuters promenad till huset. Man kan också ta buss 56, vilken stannar alldeles intill huset och går till/från Hakberget via Centralen, Hötorget och Stureplan.

Parkering

Garageplatser finns att hyra.

Warfvinges väg 39, Stadshagen

Lokal om ca 956 kvm belägen på plan 4. Lokalen ligger i ansl...

Visad

Warfvinges väg 39, Stadshagen

Lokal om ca 806 kvm belägen på plan 3, vilket är entréplan. ...

Visad

Sankt Göransgatan 159, Kungsholmen

Lokalen är fördelad på 3 våningsplan med kontor samt ett hel...

Visad

Warfvinges väg 33, Stadshagen

Möjlighet att hyra litet kontor i ett område och en fastighe...

Visad