Kontor, Warfvinges väg 35, Kungsholmen, Stockholm

  • 287 m²

3 min är namnet på våra nyckelfärdiga och inflyttningsklara kontor med hyrestid från bara tre månader. Fast hyra, full service och all utrustning på plats gör 3 min till den bekymmersfria kontorslösni ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 287 m²
Adress Warfvinges väg 35
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41898635
Bifogade filer

Beskrivning

3 min är namnet på våra nyckelfärdiga och inflyttningsklara kontor med hyrestid från bara tre månader. Fast hyra, full service och all utrustning på plats gör 3 min till den bekymmersfria kontorslösningen. FLYTTA IN I STADSHAGEN PÅ 3 MIN Flytta in i vårt allra första nyckelfärdiga kontor och bli granne med oss på Kungsleden. Med T-banestation Stadshagen bara några meter bort, på- och avfart till E4 vid Lindhagen och flera innerstadsbusslinjer, är det här ett läge med goda kommunikationer oavsett hur man väljer att ta sig till kontoret. Närhet till vattnet inbjuder till välgörande promenader längs Hornsbergs strand, och för den aktive spelar det ingen roll om det är Sats, Friskis & Svettis eller Puls & Träning som gäller. Alla finns inom några minuters gångavstånd och vid Kristinebergs IP finns även löparbanor och en motionsslinga på 7 km. Gott om restauranger som Matdistriktet, Tastory m fl bidrar, liksom närheten till Lindhagens centrum, till ett bra serviceutbud i närområdet. Fråga gärna oss om de bästa lunchtipsen, vi har provat det mesta. Välkommen till Stadshagen! FULLT UTRUSTAT OCH HÅLLBART INRETT När ni flyttar in står kontoret fullt möblerat med porslin i pentryt, bubbelvatten direkt ur kranen och kaffemaskinen på plats. Inredningen domineras till minst 80% av hållbara val, där mattorna exempelvis är vävda av Econyl, en fiber som produceras från återvunna fisknät och de stilsäkra stolarna 365 North är i återbruk. Givetvis har vi tänkt på tekniken med AV-utrustning och skrivare färdiginstallerat, liksom ett fullt passersystem med kort för alla anställda. 170 000 KR / MÅN - ALLT INGÅR Hyran på 170 000 kr/mån är fast och då ingår allt som behövs för en bekymmersfri kontorsvardag. Vid inflyttning får ni ett välkomstbrev där det tydligt framgår hur allt fungerar och kontaktuppgifter om frågor skulle uppstå.

Omgivning

Nordvästra Kungsholmen kommer att bli stadens största tillväxtområde under den kommande 10-års perioden. Här skall byggas uppemot 4000 nya bostäder och åtskilliga tusen anställda får sina nya arbetsplatser här. I takt med detta kommer ännu mer handel och service att etablera sig här.

Kommunikationer

Några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen. Det är 10 minuter till Thorildsplans tunnelbanestation om man vill promenera dit. Fastigheten ligger vid Essingeleden och på- och avfarter till den är lätt åtkomliga.

Service

I närområdet hittar du både restauranger, post, bank samt annan service, bland annat vid Lindhagensgalleria och vid Hornsbergsstrand. Vid Hornsbergsstrand finns en underbar strandpromenad, bad och massor av restauranger mm. Sats, Friskis & Svettis samt Puls och Träning finns på några minuters promenadavstånd. Vid Kristinebergs IP finns löparbanor och en motionsslinga på 7 km.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen