Kontor, Wallenbergs gata 4, Mjärdevi, Linköping

  • 191 m²

kontorslokal med flexibel planlösning centralt i Mjärdevi


Lokaltyp Kontor
Total yta 191 m²
Adress Wallenbergs gata 4
Område Mjärdevi
Kommun Linköpings kommun
Objektsnummer 41944343

Beskrivning

Välkommen till centralt belägna Science Park Mjärdevi. Här har vi nu en trevlig kontorslokal ledig för uthyrning. Kontakta oss för mer information.

Övrigt

Denna kontorslokal är utformad med enskilda rum, mindre konferensrum samt större personalutrymme som också kan användas som större samlingsyta / mötesrum. Möjlighet att påverka planlösningen efter er verksamhet.

Tillträde 2021-01-01.

Linköping Science Park Mjärdevi startades redan 1984 och därmed en av de första teknikparkerna i Sverige. Parken är belägen med universitetet som närmsta granne och erbjuder en stimulerande och utvecklande miljö för innovativa företag. Mjärdevi Science Park är ett expansivt område där fler och fler väljer att driva sin verksamhet.  

Goda kommunikationer i området med busstrafik till Linköpings centrum och Resecentrum på bara 10 minuter. Det är snabb access till E4 med bil och det finns fina cykelvägar i området som tar er vidare mot centrum och Universitet.

Det finns en mycket bra lunchrestaurang i fastigheten. I närområdet finns det ytterligare 5 restauranger, frisörsalong, konferens och motionsanläggning. Linköpings golfbana finns i närheten.

Finns i anslutning till fastigheten.


Karta


Bilder på lokalen