Kontor, Vretenvägen 2, Solna strand, Solna

Humlegården Fastigheter AB Restaurang (76 m) Shopping (0 m) Bilservice (196 m) Friskvård (0 m) Kommunikation (127 m) Bank (353 m) Bränslestation (237 m) Uttagsautomat (235 m)

Fantastisk lokal med fönster åt fyra väderstreck. Lokalen är stomren och skapas tillsammans med nästa hyresgäst.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 710 m²
Adress Vretenvägen 2
Område Solna strand
Byggår 1963
Objektsnr 41846476
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Fantastisk lokal med fönster åt fyra väderstreck. Lokalen är stomren och skapas tillsammans med nästa hyresgäst.

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knytpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbybergs station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Planlösning

Här har ni lokalen som är perfekt för företaget som primärt önskar öppet landskap och med mötes- och konferensrum. Lokalen är stomren och anpassas helt tillsammans med nästa hyresgäst. Den enda vakansen i en populär fastighet i området. Mycket ljus lokal med fönster i alla fyra vädersträck. Lokalen ligger högt upp i fastigheten och har vid utsikt mot Solna/Sundbyberg. Utöver detta har ni möjlighet till skyltläge på fastighetens tak.

Parkering

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra vid fastigheten.

Service

Ett flertal lunchrestauranger med olika inriktningar finns i området, varav en i fastigheten intill. Här har ni även Villa Wera vars grundare bland annat vunnit årets kock samt hållit i Nobelmiddagen. Över gatan finns även restaurang S med konferenssalar upp till 160 personer. I närområdet finns ett nytt gym där ni kan träna dygnet runt, pressbyrå och bankomat. All övrig tänkbar service finner ni på bekvämt promenadavstånd i Sundbyberg centrum.

Artiklar om Humlegården Fastigheter AB

Vretenvägen 10, Solna strand

Nyrenoverad, ljus och mycket trevlig kontorslokal i entrépla...

Visad

Vretenvägen 6, Solna strand

Rumsindelad kontorslokal med 23 arbetsrum och 6 storrum samt...

Visad

Korta gatan 7-9, Solna Strand

Kontor om totalt 1000 kvm strax intill Vretens tunnelbanesta...

Visad

Torggatan 15, Solna strand

Denna fina industrifastighet från 1960-talet är helt nyrenov...

Visad