Kontor, Vretensborgvägen 5, 105, Västberga industriområde, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 14 438 - 28 438 kr/mån
Peter Eriksson Fastighets AB Kommunikation (3802 m)

Med Cykelavstånd till city och en strålande genväg till T-banan ligger detta ljusa kontor. Lämpar sig utmärkt till bl.a. tand,-läkarpraktik eller affärskontor. Planlösningen är välbalanserat alla tänkbara faciliteter finns. Ca 105 kvm vilka fördelas utmärkt mellan 5 fina kontorsrum från 10-30 kvm, varav ett kombinerat pentry med mötesrum. En välkomnande hall med reception och ett wc-rum med dusch för de aktiva medarbetarna. Kanonläge i grönskande område med parkeringar på fastighetens gård, de...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 105 m²
Adress Vretensborgvägen 5, 105
Område Västberga industriområde
Byggår 1948
Objektsnr 41906527
Lokalguidens estimerade områdeshyra
14 438 - 28 438 kr/mån
1 650 - 3 250 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Ca 105 kvm vilka fördelas utmärkt mellan 5 fina kontorsrum från 10-30 kvm, varav ett kombinerat pentry med mötesrum. En välkomnande hall med reception och ett wc-rum med dusch för de aktiva medarbetarna.
Kanonläge i grönskande område med parkeringar på fastighetens gård, dessutom är det gångavstånd till all tänkbar service och kommunikationer.

Effektivt och ljust kontor med närhet till Midsommarkransens T-bana. Underbara detaljer från 40-talets flotta tidsepok pryder byggnaden och dess utrymmen. Trevligt och yt-effektivt kontor med en god volym och häligt balanserade ytor. Lokalen är mycket flexibel och lämpar sig riktigt bra till alla typer av praktiker och kontorsverksamheter. Trevlig entré med mottagningplats intill en reception som pryds av glasad originalvägg.

Under 40- talet fokuserade byggherrarna på hållbara och tidlösa ytor med mycket ljus. Denna byggnad är inget undantag utan pryds av många fina detaljer såsom stora fönsterpartier, svensk marmor, originalräcken, glaspartier och en ljuv karaktär.

Upp till 4 stora kontors,-behandlingsrum mellan 10-30 kvm styck. Här finns rum för den enskilde och rum för de som vill arbeta gemensamt. Det stora hörnrummet rymmer upp till 6 arbetsplatser. Pentry och mötesrum i ett och ett stort wc-rum med dusch.
Sammantaget ett riktigt bra kontor som badar i 40-talets ljuva vingslag, naturligtvis kan lokalen anpassas efter din verksamhets behov.

Tvärs över gatan ligger en genväg till Midsommarkransens T bana.

Huvudbyggnad i tre plan samt helt källarplan. Vidbyggd lager- och industridel i tre plan jämte souterräng och inredd vind. Delvis värmeisolerad sidobyggnad och längsgående lastkaj under tak. Stor lagerdel mellan byggnadskropparna och ett antal körbara portentréer. Lokalerna består i huvudsak av kontor, lager och logistik. Kontoren är ljusa och flexibla med dåtidens generösa fönsterpartier. Lager och logistikdelen är väl anpassade för smidiga transporter till och från lokalerna.

Omgivning
Västberga industriområde ligger i stadsdelen Västberga, söder om Stockholm. Området stadsplanerades 1943 och är Stockholms största industri- och terminalområde. Västbergas industriområde sträcker sig från E4/E20 i norr till Solberga i söder. Redan i början av 1900-talet etablerades den första industrin och järnvägen i området. Idag finns det över 600 företag och drygt 10 000 arbetsplatser. På grund av sitt natursköna läge är Västberga Industriområde även lämpligt som bostads- och djurområde. Svenska bostäder har bygget ett ”Snabba hus” koncept som bygger på modullägenheter för unga. Totalt finns det 280 studentbostäder i hörnet av Elektravägen och Västberga allé. Rakt över Elektravägen ligger populära Djurgymnasiet som startade redan 2006.

Service
Det lättillgängliga serviceutbudet underlättar din tuffa vardag. Västberga Handel bjuder på volym, - och dagligvaruhandel med butiker som bl.a. Coop, Rusta och Systembolaget. Övriga kända aktörer som Mekonomen, DHL Nordic och GKW yrkeskläder ligger centralt i området. De närmaste kulinariska mötesplatserna är Daisys, Verkets Matsal, Restaurang Spiskroken och Restaurang Stjärnan. Dessutom finns det fina grönområden för lunchpicknick i solen.

Kommunikationer
Endast 3,5 km från Hornsgatan gör Västberga till det mest centralt belägna industriområdet i Stockholm. Suverän genväg i gångtunnel tar dig till Midsommarkransens T-Bana på ett par minuter. Buss, cykel, T-bana, bil eller till fots är alla utmärkta alternativ för att ta sig till och från arbetet. Tunnelbanestationen är Midsommarkransen och bussar är en frekvent syn på gatorna. Den bilburne har direktaccess till E4 och E20.

Parkering
Parkeringsplatser på inhägnad innergård på angivna platser. Du kan även parkera på gatorna som sthlm stad sköter.

Vretensborgvägen 5, 231, Västberga industriområde

Med Cykelavstånd från stadskärnan ligger detta suveräna våni...

Visad

Vretenborgsvägen 9, Västberga

Vi kan erbjuda lokaler för kontor eller lager 140 och 180 kv...

Visad

Elektravägen 10, Västberga

Ljust och fint kontor för det mindre bolaget

Visad

Vretensborgsvägen 15, Västberga

Kontorslokal om ca 90 kvm med egen entré.

Visad