Produktionslokal, Vitmossevägen 7, Hedenstorp, Jönköping

Lokalguidens estimerade områdeshyra 54 600 - 81 900 kr/mån
Quadrent Shopping (90 m) Bilservice (295 m) Kemtvätt (416 m) Restaurang (830 m) Kommunikation (914 m)

Nybyggd lager-/industrilokal på attraktiva Hedenstorp. Här har du en stor möjlighet att kunna anpassa lokalen efter din verksamhet.

Omgivning

Hedenstorp är ett mycket populärt industriområde med riksväg 40 och Axamo flygplats som grannar. Men man har samtidigt nära till naturen och grönområden med skog och Västersjön in på knuten. Andra företag som har etablerat sig på Hedenstorp är XXL Bygg, Greenworks, One Partner Group, Rinkaby Rör mfl. Det finns även planer på att etablera en lunchrestaurang på området.

Kommunikationer

Lokalen är mycket lättillgänglig då riksväg 40/E4 som sträcker sig mellan Göteborg och Stockholm passerar genom Hedenstorp. Det går även flera bussar om dagen till och från området.

Planlösning

Lokalen har idag självbärande takstolar vilket gör den mycket flexibel. Golvplattan gjuts först när hyresgästen är klar och då kommer även en planlösning att ritas. Takhöjden är 7 meter, placering av portar kan väljas i valfri del av lokalen samt kontor är möjligt att bygga i ett eller två plan. Fastigheten kommer att vara inhägnad och ha bra uppställningsytor på gården.

Parkering

Parkering kommer att finnas i anslutning till lokalen.

Service

All tänkbar service finns i Jönköping centrum ca 6,5 km bort.

Övrigt

Den här lokalen är under byggnation på Hedenstorp Södra strax utanför Jönköping. Lokalen består nu enbart av väggar och tak och är därmed helt anpassningsbar efter din verksamhets behov och skulle passa utmärkt till verkstad, lättare industri/produktion, lager eller någon form av service.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Quadrent

Mogölsvägen 10, Hedenstorp

Nybyggda, fräscha lokaler på det snabbt växande industriområ...

Visad

Mogölsvägen 18, Jönköping SV

Söker Ni ny lokal 2017 med bästa reklam och exponeringsläget...

Visad

Hedenstorpsvägen 7, Hedenstorp

Hedenstorp är ett populärt och expansivt område, strategiskt...

Visad

Mogölsvägen 18, Centrum

Söker Ni ny hyreslokal 2017 med bästa reklam och exponerings...

Visad