Lagerlokal, Virkesvägen 7, Malmö, Oxie

  • 235 m²
  • 2025-02-28

Rymlig lagerlokal med kontor i närheten av Fosie


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 235 m²
Adress Virkesvägen 7
Område Malmö
Kommun Malmö kommun
Byggår 2004
Tillträde 2025-02-28
Objektsnummer 41977282

Beskrivning

Lagerlokal på totalt 235 kvm, perfekt för hantverkare eller e-handlare! Lokalen består av 165 kvm lager, 35 kvm kontor och 35 kvm entresolplan. Lokalen har en markport med en höjd på 4,5 meter och bredd på 3 meter, samt en takhöjd på minst 5,3 meter, vilket gör den väl anpassad för många typer av verksamheter.

Lokalen har också tillhörande tre parkeringsplatser. Belägen i Oxie, nära det attraktiva industriområdet Fosie. Här får du en praktisk och välutrustad lokal i ett populärt område.

Kontakta oss för visning och mer information!

Kommunikationer

Med ca 10 minuters promenad når du busslinje 32

Parkering

Ja

Service

ICA nära Oxie. Inte långt ifrån ligger Lockarp, där du hittar flera matkedjor som McDonald's, Chop Chop och Burger King. Dessutom finns det flera bensinstationer i området.

Skyltläge

Bra

Närliggande företag

Finns flera företag i området så som Byggiganten Skåne, Sintab Produkt, Glas-IN, Folkets bygg

Övrigt

Balouten är ett lokalt företag som specialiserat sig på att matcha fastighetsägare med hyresgäster i hela Skåne. Vi erbjuder lokalförmedling, rådgivning samt uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter. Vår huvudfokus är att hjälpa fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst för sina lokaler och att säkerställa att hyresgästerna känner sig trygga och väl omhändertagna under hela uthyrningsprocessen.


Karta

Bilder på lokalen