Butikslokal, Vintergatan 4, FJELLHANDEL, Storlien

  • 400 - 450 m²

Lokal för restaurang med möjlighet att till drive thru i Storlien.


Lokaltyper Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 400 - 450 m²
Adress Vintergatan 4
Område FJELLHANDEL
Objektsnummer 41925839

Beskrivning

Lokalen ligger på en ny handelsplats för gränshandel som är under uppförande och ligger ca 6 km från norska gränsen och ca 5 mil från Åre. Lokalen är en fristående byggnad för snabbmat med drive thru och kommer att uppföras i samråd med hyresgästen vilket ger möjlighet att påverka layouten.

Givet den långa resvägen för många besökare, framförallt från Norge, och de väldigt höga snittköpen så behövs en restaurang till platsen för besökarna att äta vid under besöket.

Planlösning

Lokal för restaurang med möjlighet att till drive thru.

Skyltläge

Mot E14

Närliggande företag

Coop, Eurocash, Sportringen Outlet, Apotek, Tesla-laddstation

Övrigt

ÖVRIGT:

OM HANDELSPLATSEN
Svenska Handelsfastigheter bygger en ny handelsplats "Fjellhandel" i Storlien belägen cirka 6 kilometer från gränsen till Norge och ca 5 mil från Åre.
Den första etappen invigs i april 2020 och inrymmer Coop, Eurocash, Sportringen Outlet, Apotek Hjärtat och en Tesla-laddstation.

Omsättningen för dagligvaror beräknas ca 820mkr, därtill tillkommer omsättningen för de övriga butikerna. Besöksantalet till dagligvarubutikerna beräknas till 2,1 miljoner besökare, även därtill tillkommer besökande till de andra butikerna på handelsplatsen och även förbipasserande tillkommer.

Ytan i första etappen kommer att uppgå till 10 650 kvadratmeter och totalt kan handelsplatsen komma att omfatta cirka 24 000 kvadratmeter till en investering om drygt 400 miljoner kronor.

Facebook: https: //www.facebook.com/pages/category/Shopping---Retail/Fjellhandel-2376349205728335/.


Karta

Bilder på lokalen