Kontor, Viktor Rydbergsgatan 14, Lorensberg, Göteborg

  • 230 m²
  • 32 583 - 53 667 kr/mån

Kontorslokal om 230 kvm i egen sekelskiftsvilla i trevliga Lorensberg, dessutom med egen trädgård


Lokaltyp Kontor
Total yta 230 m²
Adress Viktor Rydbergsgatan 14
Område Lorensberg
Byggår 1929
Objektsnummer 41848045
Områdeshyra 32 583 - 53 667 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds ett kontor i mycket centralt läge, precis ovanför Avenyn i Göteborg på Viktor Rydbergsgatan 14. Lokalen är på 230 kvm och är en renoverade sekelskiftsvilla med egen utgång till trädgård. Här sitter ni i Lorensbergs trevliga och lugna kvarter.

Omgivning

I området finns mycket bostäder, kontor och service. Här finns stjärnkrogen Thörnströms Kök, meet, Mr. P, Toso med flera. Närliggande Kapellplatsen erbjuder också Coop, Systembolaget, SATS och samt blom- och grönsakshandel.

Kommunikationer

Till busshållplatsen Kapellplatsen är det endast 300 meter och nerför backen finns Götaplatsen med bussar som tar dig ner till Brunnsparken eller Korsvägen på ett få minuter.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen

Få hyresuppgift.

Fyll i era uppgifter för mer information om lokalen.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.