Kontor, Vikingsgatan 1-5, Gullbergsstrandgatan 3-7, Lilla Bommen, Göteborg

  • 30 m²
  • 20220901


Lokaltyp Kontor
Total yta 30 m²
Adress Vikingsgatan 1-5, Gullbergsstrandgatan 3-7
Område Lilla Bommen
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 2020
Tillträde 20220901
Objektsnummer 41952901

Beskrivning

Lokalen ligger på coworkingarenan, våning 12 i nya Platinan. I hyran ingår ett låst kontor med skrivbord, skärm för digitala möten samt förvaringsskåp. På kontoret finns 4 skrivbordsplatser samt mötesbord med 4 stolar. Man har även tillgång till hela coworkingarenan och de 190 flexibla platserna som finns där. Frukost ingår måndag till fredag, de finns tillgång till omklädningsrum, dusch och cykelförråd. I coworkingkonceptet så ingår även internet, skrivare on demand och rabatterade mötesrum. Då många företag kommer att ha sina kontor på Coworkingen så är nätverksbyggande en naturlig del av vardagen. Uppsägningstid 1 månad. 

Hyra: 45000

Kommunikationer

För dig som åker kollektivt till jobbet är det förstås praktiskt att två av fastighetens närmaste grannar är Göteborgs centralstation och Nils Ericson-terminalen med alla sina busslinjer. Fem minuter efter att du har klivit av tåget eller bussen kan du hälla upp dagens första kopp kaffe på kontoret. Att ha så nära till Göteborgs största knutpunkt för lokal-, regional- och långdistanstrafik är så klart smidigt för alla, men kanske allra viktigast för dig som pendlar in från lite längre håll. Givetvis är det också guld (eller kanske snarare platina) värt för alla era besökare. Och än bättre kommer det att bli när Västlänken öppnar sin pendeltågsstation vid centralstationen, vilket planeras ske under 2026. När arbetena ovan mark för Västlänken är klara inom 1–2 år blir dessutom gångvägen till centralstationen ännu kortare. 

Parkering

Bilparkering i garage Infarten till garaget ligger på Gullbergs Strandgata 5 och medger en fordonshöjd om 2,1 meter. Portöppning och registrering sker med hjälp av kameraavläsning av fordonets registreringsskylt på gatan. Det innebär att porten till garaget bara öppnas om ditt registreringsnummer är registrerat i systemet – oavsett om du är hyresgäst eller besökare i fastigheten. Läs mer under rubriken Parkering & laddplatser. Garaget i Platinan inrymmer över 150 parkeringsplatser, varav 80 stycken platser för laddning av elbil, och är i första hand till för hyresgäster i fastigheten. Garaget är öppet dygnet runt. Parkeringsoperatören Apcoa sköter uthyrningen och den praktiska driften av garaget. Fördelningen av förhyrda parkeringsplatser ansvarar Vasakronan för, i dialog med respektive hyresgäst och Apcoa. För mer iformation kontakta Apcoa på mail: info@apcoa.se alternativt via deras kundchatt .  Moped-/motorcykelparkering Om du behöver parkera din moped/motorcykel så är det tills vidare tillåtet att parkera den på de särskilt avsedda motorcykelplatserna i fastighetens garage. Platserna är i dagsläget kostnadsfria.  Förare behöver uppsöka reception på Vikingsgatan plan 2 och lägga till behörighet för att kunna komma in genom porten till parkeringen på plan 1. Föraren parkerar på någon av parkeringsplatserna avsedda för moped/MC. Därefter mejlar man receptionen på mejl: reception.platinan@vasakronan.se och meddelar vilket registreringsnummer fordonet har. Kameraövervakning För ökad trygghet och säkerhet finns kameraövervakning i garage, trapphallar, cykelförvaring och utanför omklädningsrum. Så här fungerar det Vi tänker oss en exempelhyresgäst som hyr 10 parkeringsplatser i garaget. Det går att registrera upp till fem bilar/registreringsnummer per förhyrd plats, alltså max 50 bilar för exempelhyresgästen. Hyresgästen sköter själv registreringen av bilar/registreringsnummer i ett webbgränssnitt. När de 10 förhyrda platserna är nyttjade får eventuella ytterligare bilar som parkerar samtidigt betala korttidstaxa. Om hyresgästen får en bilburen besökare och registrerar fordonets registreringsnummer, kan besökaren köra in i garaget och parkera på hyresgästens bekostnad, förutsatt att hyresgästens 10 platser inte är använda. Hyresgästen kommer i realtid att kunna följa nyttjandet av sina platser för att optimera sin användning. Besöksparkering Besöksparkering finns i nära anslutning till fastigheten på Gullbergs kaj (Gullbergs Strandgatan 17) samt P-arken (Lilla Bommmens torg).

Service

Platinans centrala läge gör att du har nära till det mesta i Göteborg. Allra närmast, bara cirka 300 meter bort, ligger Nordstan – ett av Sveriges största och mest populära köpcentrum. Här hittar du totalt cirka 200 butiker, restauranger, caféer och andra serviceställen samlade under ett tak. Utöver Nordstans breda utbud hittar du i de närmaste omgivningarna också flera trevliga restauranger i olika prisklasser, ett antal olika gymkoncept, flera hotell m.m. Bilpool I Platinans parkeringsgarage finns möjlighet att hyra en bil hos bilpoolsföretaget Volvo on Demand. 


Karta

Bilder på lokalen