Kontor, Vikingagatan 20, VASASTAN, Stockholm

  • 85 m²

Den perfekta hörnlokalen i Vasastan!


Lokaltyp Kontor
Total yta 85 m²
Adress Vikingagatan 20
Område VASASTAN
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41941336

Beskrivning

Beskrivning
Välkomna till den eleganta hörnlokalen på Vikingagatan / Tomtebogatan, en lokal lämpad för kontor / showroom. Välplanerad och ljus lokal med tre stora fönster i hörnläge som ger en god insyn i lokalen. En mycket stilig lokal klädd i fina neutrala färger med mörkt trägolv. Välkomnas in av en stor och öppen entré med gedigen planlösning och högt i tak. Vidare in tillkommer ett arbetsrum där det finns plats för flertal kontorsplatser. Längre in i lokalen finns även ett större konferensrum med egen entré som även leder in till ett pentry samt WC med dusch. För mer information kontakta ansvarig mäklare! Välkomna på visning!

Område
Lokalen är belägen i hörnet av Vikingagatan och Tomtebogatan, ett mycket trevligt område med många boenden i närområdet. Med bara några minuter bort finner ni den fina Vasaparken. Stort utbud av härliga caféer, restauranger, butiker och annan vardaglig service. Goda kommunikationer såsom Sankt Eriksplans tunnelbanestation med gröna linjen samt flertal busslinjer.

Fakta
Hyra: 17 993 SEK/mån exkl. moms.
F-Skatt: 1 672 SEK/mån.
Pris: Högstbjudande.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Kontakt
Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Gustaf Bährne: Mobil: +46 (0)707 40 49 83, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: gustaf@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta
Visa på kartan: