Kontor, Vikingagatan 1, Vasastan, Stockholm

  • 28 m²

Kombinera kontor med boende!


Lokaltyp Kontor
Total yta 28 m²
Adress Vikingagatan 1
Område Vasastan
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41958549
Bifogade filer

Beskrivning

Här ges möjlighet att hyra kontor där övernattning är tillåtet. Lokalen ligger centralt belägen i Vasastan strax intill Rörstrandsgatan med dess breda utbud av restauranger och caféer.

Det finns ytterligare två lokaler med möjlighet till övernattning i samma fastighet och det är till fördel om alla tre hyrs av en och samma hyresgäst.

Övrigt

Lokalen är ca 28 kvm och ligger på plan 1 tr. Planlösningen är öppen med tillhörande pentry och WC. Dusch finns ej. 

Lokalen är belägen i ett lugnt läge i hjärtat av Birkastan med flera grönområden och vatten i närheten som bjuder in till härliga promenader. Vasaparken erbjuder bl.a. utegym året runt och skridskobana på vintern. Karlbergs slottspark har flera motionsspår och vid Karlbergskanalen finns även möjlighet till bad. En liten bit bort nås Hagaparken med motionsspår, caféer och boulebanor. 

I Birkastan finns ett rikt utbud av såväl butiker, restauranger, caféer och nöjen. Granne med lokalen ligger ICA Nära Birkahallen. Intilliggande Rörstrandsgatan erbjuder ett av Stockholms mest spännande krog- och restaurangutbud. Där finns bl.a. de välkända caféerna Mellqvist Café & Bar och Lillebrors Bageri samt restaurangerna Raw Sushi & Grill, Brödernas och M.O.A.S. 

Mycket goda kommunikationer där tunnelbanestationen S:t Eriksplan nås efter endast några få minuter till fots där grön linje trafikerar. Med tunnelbanan nås T-centralen på 5 minuter. 

Till fots tar ni er till Odenplan på ca 14 minuter där pendeltåg och tunnelbanans gröna linje trafikerar. Med pendeltåget nås bl.a. T-centralen på ca 1 minut, Sundbyberg på ca 4 minuter och Stockholms Södra på ca 5 minuter. Härifrån går även flertalet bussar. 

I närheten av lokalen trafikerar flera bussar samt flygbuss från S:t Eriksplan.

Lokalen hyrs ut med en avtalstid på tre år. 


Karta


Bilder på lokalen