Kontor, Vikboplan 11, Norrköping, Norrköping

  • 82 m²

Välkommen till Oxel. Här kan lokalen utformas efter just era önskemål. Vi har lokaler som passar för det mindre kontoret såväl som det stora. Besök vår hemsida för att läsa mer om våra nya lokaler i N ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 82 m²
Adress Vikboplan 11
Område Norrköping
Kommun Norrköpings kommun
Objektsnummer 41853732

Beskrivning

På Oxel har du nära till ute. Här ska arbetsdagen och en aktiv livsstil gå hand i hand. I vår varma loungemiljö kan du slappna av och bli inspirerad. I fastighetens gemensamma ytor har du nära till natur som uppmuntrar till nätverkande och kreativitet. De gemensamma ytorna skapar också en naturlig rörelse i arbetsdagen. På Oxel står mötet, nätverkandet och en aktiv livsstil i fokus. Fastigheten är på totalt ca 6 000 kvm och kommer bli miljöcertifierad enligt LEED. Lokaler för alla företag, för de mindre såväl som de stora. Bra kommunikationer, gångavstånd till centrum och centralstation. Gemensamma sammanträdesrum samt lounge, kaffebar och inspirerande utemiljöer ingår i hyran. Vill du läsa mer om Oxel? Gå in på www.oxelmeeting.se.

Omgivning

Det välkomnande grönområdet utanför lockar till en aktiv vardag med joggingturer, yogapass eller promenader ute i det gröna. Eller varför inte ett "walk and talk" möte i Oxelbergsparken. Din lunch intar du i sällskap med dina kollegor i huset, antingen i loungen eller på den lugna blomstrande piazzan. Eller varför inte promenera in till Norrköping City, eller ta tillfället i akt att träna på något av de närliggande gymmen, eller badhuset på lunchen. Gångavstånd till både centralstation, spårvagnshållplats samt Norrköping city.

Kommunikationer

Från fastigheten tar det ca 10 minuter att promenera in till Norrköping City. Samt gångavstånd till Norrköpings Centralstation med goda pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm, eller till Linköping via Östgötapendeln. Buss och spårvagnar går direkt utanför fastigheten. För den bilburna finns parkeringar på fastigheten.

Service

På Oxel är du bara en kort promenad från Norrköping city. Du har med andra ord ett stort utbud av butiker, restauranger, gym och annan service runt knuten.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen