Kontor, Victor Hasselblads Gata 9, Västra Frölunda, Göteborg

  • 242 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 20 167 - 34 283 kr/mån

Modernt och representativt kontor i Högsbo.


Lokaltyp Kontor
Total yta 242 m²
Adress Victor Hasselblads Gata 9
Område Västra Frölunda
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41863386
Områdeshyra 20 167 - 34 283 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

En ljus och representativ kontorslokalen om 242 kvm med fönster i väster- och norrläge. Lokalytan består av fem kontorsrum varav flera är rymliga och möjliggör flera arbetsplatser, konferensrum, trevlig pausyta, pentry, toaletter och dusch samt praktiska förråd.

Fastigheten har ett attraktivt läge med bra exponering mot Victor Hasselblads gata, vilket är en huvudgata i Högsbo med busshållplats precis intill. Fastigheten är representativ och genomgick en stor renovering år 2013.

Bra parkeringsmöjligheter finns på fastigheten.

Lokalen är tillgänglig från 1 april 2021.

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger.

Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer med busshållplats precis utanför fastigheten som trafikeras av busslinjerna 82 och 758. Med buss tar man sig smidigt till Marklandsgatan som är en kollektiv knutpunkt för spårvagnslinjer och bussar.

Planlösning

HWC finns i lokalen. Blandad planlösning med 5 kontorsrum och öppenplanlösning.

Service

I området finns det ett stort utbud av lunchrestauranger och närhet till köpcentrum 421.

Övrigt

Fastigheten är belägen utmed Victor Haselblads Gata 9 i Högsbo. Fastigheten ligger centralt i området med skyltläge samt i närheten av det stora köpcentret 421.Bilder på lokalen