Kontor, Viaredsvägen 24, Viared, Borås

  • 250 m²
  • Omgående.

Öppet kontor om 250 kvm. Konferensrum, kök och WC delas med andra hyresgäster


Lokaltyp Kontor
Total yta 250 m²
Adress Viaredsvägen 24
Område Viared
Kommun Borås kommun
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Omgående.
Objektsnummer 41837621

Beskrivning

Nu erbjuds ett öppet kontor i Viared. Kontoret är om 250 kvm och har öppen planlösning, ett litet kontorsrum, förråd och skrivarutrymme. Precis utanför kontoret finns toalett och konferensrum att hyra in sig på. En trappa ner finns ett modernt och stort, gemensamt kök. Toaletter, konferensrum och kök delas med andra hyresgäster.

Omgivning

Här sitter ni med grönområden och riksväg 40 som passerar ett stenkast från fastigheten.

Kommunikationer

Riksväg 40 passerar utanför fastigheten som ligger mellan Göteborg, Viareds Företagspark och centrala Borås. Viaredsområdet utvecklas och expanderar. I dagsläget går två busslinjer, 48 och 49 men på sikt planeras en ny, gemensam och förbättrad busslinje.

Planlösning

Öppen.

Parkering

Parkering finns i anslutning till lokalen

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen