Kontor, Verkstadsvägen 5, Berga Industriområde, Eslöv

Företagshus Kommunikation (95 m) Restaurang (172 m) Shopping (305 m) Bilservice (333 m) Bränslestation (354 m) Friskvård (392 m)

Nu finns det möjlighet att hyra kontorslokaler i fräsch och ljus miljö. Kontorsrummen ger ett mycket ljust och luftigt intryck då taket är öppet upp i nock, detta förstärks med vita väggar och parkettgolv/polerade linoleummattor på golvet. Lokalen ligger i markplan med egen entré. Planlösning kan anpassas efter behov. Tillsammans med övriga byggnader på fastigheten omringar fasaden en stensatt uteplats vilket ger en skyddad trevlig utemiljö som delas med övriga hyresgäster. Ett flertal gratis...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 150 - 300 m²
Adress Verkstadsvägen 5
Område Berga Industriområde
Våning 1
Objektsnr 41846500
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra kontorslokaler i fräsch och ljus miljö. Kontorsrummen ger ett mycket ljust och luftigt intryck då taket är öppet upp i nock, detta förstärks med vita väggar och parkettgolv/polerade linoleummattor på golvet. Lokalen ligger i markplan med egen entré. Planlösning kan anpassas efter behov.

Tillsammans med övriga byggnader på fastigheten omringar fasaden en stensatt uteplats vilket ger en skyddad trevlig utemiljö som delas med övriga hyresgäster.

Ett flertal gratis parkeringsplatser finns i direkt anslutning till entrén.

Fastigheten är förberedd för fiberanslutning.

Idag är 1430 kvm av kontorsbyggnaden uthyrd till tre olika hyresgäster/verksamheter, vi ser fram emot att hyra ut till fler.

Ni är välkomna att kontakta oss för visning!

Omgivning

Fastigheten är belägen vid infarten till Eslövs primära verksamhetsområde. I området finns det ett brett serviceombud med bland annat Mc Donalds, bensinmack och hotell. Det finns goda tillfartsvägar varifrån exempelvis Öresundsbron nås på 30 min. Även övriga Skåne finns inom bekväm räckvidd med ca 45 min bilresa till Helsingborg och knappt en timme till Kristianstad. Med ca 900 meter till centralstationen är det gångavstånd till fastigheten.

Verkstadsvägen 5, Berga Industriområde

Vid en av Eslövs infartsleder finns lediga lokaler som passa...

Visad

Per Håkanssons väg 34, Berga industriområde

Industrilokal i Eslöv, mitt i Skåne. Lämplig för t ex servic...

Visad

Per Håkanssons väg 34, Berga industriområde

Industrilokal i Eslöv, mitt i Skåne. Lämplig för t ex servic...

Visad