Lagerlokal, Verkstadsgatan 8, Växjö, Växjö

Hyra 149 800 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Shopping (41 m) Bilservice (61 m) Restaurang (109 m) Kommunikation (227 m) Parkering (231 m) Friskvård (339 m) Postkontor (402 m) Bränslestation (424 m)

I Västra Industriområdet med närhet till Grand Samarkand uhyres en funktionell lagerlokal på Verkstadsgatan. Det finns två portar till lagerlokalen, en port ca 2,5 m bred och ca 5 m hög och huvudporten 3,5 m bred och 4,5 m hög. Lokalen har lastkaj. Ytorna är öppna och ljusa, kontoren har mycket glas i väggarna som ger ljuset genomflöde i lokalen. Höglager med måtten 12 m högt, 36 m brett och två pallställ djupt, finns även att hyra. Till lagerlokalen finns kontorsrum, omklädningsrum och lunch...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 2 568 m²
Adress Verkstadsgatan 8
Område Växjö
Objektsnr 41855610
Hyra
149 800 kr/mån
700 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I Västra Industriområdet med närhet till Grand Samarkand uhyres en funktionell lagerlokal på Verkstadsgatan. Det finns två portar till lagerlokalen, en port ca 2,5 m bred och ca 5 m hög och huvudporten 3,5 m bred och 4,5 m hög. Lokalen har lastkaj.

Ytorna är öppna och ljusa, kontoren har mycket glas i väggarna som ger ljuset genomflöde i lokalen.

Höglager med måtten 12 m högt, 36 m brett och två pallställ djupt, finns även att hyra.

Till lagerlokalen finns kontorsrum, omklädningsrum och lunchrum på andra våningen. Lokalen är anpassningsbar och ytan kan justeras för rätt verksamhet.

Omgivning

En funktionell lagerlokal belägen i Västra industriområdet, ca 3,5 km från Växjö centrum. Här finns traditionell kontors- och industriverksamhet. Området inrymmer också Samarkand I och II, ett starkt expanderande handelsområde.

Kommunikationer

Billedes tar resan från fastigheten in till Växjö centrum ca sju minuter. I närområdet går flera bussar som kör dig in till stan på ca 15 minuter. Centralt i Växjö ligger järnvägsstationen och resecentrum.

Service

I närheten av fastigheten ligger Grand Samarkand, ett köpcentrum med ett 70-tal butiker samt caféer och restauranger. I området finns ett stort utbud av olika företag etablerade som möjliggör till nya affärer. I Växjö centrum hittar du dessutom massor av butiker, caféer och kultur. Kommunen ligger vackert med flera sjöar, strövstigar och vandringsleder på bekvämt avstånd.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Ljungadalsgatan 4 A-K, Inget område

Ca 2 450 m². Lokalen är fördelad på kontor 250 m², industri ...

Visad

Ljungadalsgatan 4 F, Inget område

Omgivning: Mycket populärt och expansivt industriområde i vä...

Visad

Blästergatan 4, Västra Industriområdet

Vi har två kontor/utställning/förrådslokaler hyreslediga, to...

Visad