Kontorshotell, Verkstadsgatan 1, Oxhagen, Kalmar

  • 10–124 m²
  • Omgående

Välkommen till FirstOffice Gumsen! Trevligt kontorshotell med promenadavstånd till kvarteret Giraffen och dess breda utbud av butiker, service och gym.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10–124 m²
Adress Verkstadsgatan 1
Område Oxhagen
Kommun Kalmar kommun
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41950430

Beskrivning

Välkommen till FirstOffice Gumsen!

FirstOffice Gumsen är ett trevligt kontorshotell med härlig stämning och gemenskap.

Här erbjuder vi privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 28 rum i storlekarna 10-124 kvm, Lämpliga för 1-5 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Bokningsbart mötesrum
- Trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Tillgång till gemensam uteplats
- Wifi
- Städning av gemensamma ytor
- Egen postbox med låsbart fack
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Omgivning

Mycket goda kommunikationsmöjligheter med kort avstånd till E22:an samt bra bussförbindelser. Kontorshotellet ligger på promenadavstånd till kvarteret Giraffen med dess breda utbud av butiker, service och gym. I närområdet finns även flertalet lunchrestauranger samt parkeringsplatser i nära anslutning till fastigheten, för både hyresgäster och besökare.

Övrigt

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.


Karta

Bilder på lokalen