Kontor, Vendevägen 89, Norrort, Danderyd

  • 434 m²
  • 83 183 kr/mån

I en oas av Grönska ligger denna vackra fastighet med magiskt ljusinsläpp.


Lokaltyp Kontor
Total yta 434 m²
Adress Vendevägen 89
Område Norrort
Kommun Danderyds kommun
Objektsnummer 41894564
Hyra 83 183 kr/mån
2 300 kr/m²/år

Beskrivning

När du kliver in i lokalen slås du av det fria och vidsynta läget, med utsikt över det vackra, grönskande Danderyd. Lokalens täta fönstersättning skapar rymd i varje rum och i lokalens hjärta ligger det härliga pentryt där ni kan mötas över en fika eller lunch. Totalt finns 11 separata kontorsrum, tre större mötesrum och div. kringfaciliteter. Väljer du att sitta här så har vi en gemensam reception som välkomnar dig och dina gäster. Vi lovar att första intrycket för dig och dina kunder ger ett trevligt bemötande. I den gemensamma loungen tar du med fördel spontana möten eller varför inte använda den för miljöombyte och sitta där och arbeta en stund. I konferensanläggningen kan du boka mötesrum för både de små och stora träffarna. I bottenplan ligger två restauranger med mat lagad från grunden. Inta din måltid i restaurangen eller ta med dig maten ut till den lummiga Innergården.

Omgivning

Området är på en gång centralt som nära till naturen med golfbana och ridskola. Här finns både företag och trevliga bostadsområden vilket gör det enkelt att komma ut på en skön lunchpromenad i gröna lugna kvarter samtidigt som du är i centrala Stockholm på ca. 10 min. Gillar du och dina medarbetare träning finns här både gym och innebandyhall, med stora omklädningsrum för dam/herr samt bastu för den som har en stund över. Byggnaden är perfekt placerad mellan tunnelbanan vid Mörby Centrum och Roslagsbanan vid Mörby station.

Kommunikationer

Tack vare det centrala läget i Mörby Centrum hittar du och dina kunder snabbt och enkelt hit. Lokalen ligger bara ett par minuters promenad från T-banestationen och Stockholms största busshubb. Resan från centrala Stockholm tar strax under en kvart. Från Arlanda flygplats tar det 25-30 minuter och från Bromma flygplats 15-20 minuter.

Service

Två restauranger finns i fastigheten. Mörby Centrum ligger på gångavstånd och erbjuder goda luncher, shopping, kassatjänst, systembolag och Friskis & Svettis mm. I fastigheten finns service i form av reception, konferens, gym, hotell och restauranger.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen