Butikslokal, Vendelsfridsgatan 10, Lorensborg, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 8 600 - 17 917 kr/mån
MKB Fastighets AB Friskvård (19 m) Shopping (114 m) Kommunikation (185 m) Restaurang (230 m) Bränslestation (239 m) Grönområde (253 m) Postkontor (628 m)

Öppen och fin butik i vackra Lorensborg med perfekta skyltfönster och bra ljusinsläpp för den lilla butiken.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Butikslokal
Total yta 86 m²
Adress Vendelsfridsgatan 10
Område Lorensborg
Objektsnr 41863733
Lokalguidens estimerade områdeshyra
8 600 - 17 917 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Öppen och fin butik i vackra Lorensborg med perfekta skyltfönster och bra ljusinsläpp för den lilla butiken.

Omgivning

I Lorensborg finns något för alla. Närheten till den vackra Pildammsparken uppskattas av de flesta, medan Stadionområdet strax intill är den största fördelen för andra. Trots att husen har förnyats och renoverats finns många detaljer kvar som vittnar om 1950-talets arkitektur. På det lilla torget finns restaurang och affärer. Ett antal servicebutiker och kiosker finns också utspridda i området. Till Kronprinsens köpcentrum, en kilometer från Lorensborg, är det ungefär tio minuters promenadväg. Lorensborg är uppdelat på två områden, på bägge sidor om Lorensborgsgatan. Fastigheterna omgärdas av gröna gårdar med bänkar och cykelställ. I Pildammsparken och Stadionområdet hittas motionsspår, sporthallar, lekplatser och promenadstråk.

Kommunikationer

Buss 5 kör i nord-sydlig riktning förbi området. Den går till Kroksbäck alternativt till Kvarnby, via centrum. Med ringlinjen, buss 3, åker du smidigt till hela innerstan. Cykelvägarna som går genom området är upplysta och trygga att använda. Att promenera till Gustav Adolfs torg eller Triangeln tar cirka 20-30 minuter.

Artiklar om MKB Fastighets AB