Butikslokal, Vegagatan 3, Sundbyberg, Sundbyberg

Lokal Direkt Kommunikation (2541 m)

Nyrenoverad butikslokal med bra affärsläge överlåtes. Låg hyra!

Fakta om lokalen
Lokaltyper Butikslokal/Övrig lokal
Total yta 100 m²
Adress Vegagatan 3
Område Sundbyberg
Renoveringsår 2018
Objektsnr 41913782
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Omgivning

Sundbyberg är Sveriges mest växande stad och en av 6 stadskärnor i stockholmsområdet och knutpunkt för pendeltrafik för nordvästra Stockholm.

Kommunikationer

Sundbyberg är en knutpunkt för Stockholms kollektivtrafik. Tunnelbana, pendeltåg, bussar, flygbussar och spårvagn trafikerar stationen dygnet runt. Sundbyberg är även lättillgängligt med bil.

Planlösning

Nyrenoverad butikslokal med låg hyra, stora skyltfönster och bra affärsläge överlåtes! All form av butiksförsäljning, galleri/butik, försäljning av bröd/kakor/choklad/smoothies take away, showroom/butik ni väjer! Idag används lokalen främst som secondhand butik med liten café del. Här rör sig människor från tidig morgon till sen kväll. Mycket bra exponering via skyltfönstren mot gatan! Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt. Direkt vid entrén möts du av en härlig rymd med en takhöjd om minst 3 m i en öppen yta med en kassadisk samt två kyldiskar och ett mindre pentry med kylskåp. Även plats för butiksdel samt några sittplatser. Den är ljus med genomgående fönster och en balkongdörr som vetter mot en lugn innergård med möjlighet för några sittplatser sommartid. Lokalen fortsätter vidare inåt till ytterligare öppen yta samt ett kontor/mötesrum som är avdelat med glaspartier utöver finns ett separat pentry som även det är nytt. Lokalen är smakfullt renoverad med nya golv, nymålade väggar, nytt pentry med diskmaskin, spis/ugn, ny armatur AVO Spotlights med LED belysning samt ny kassadisk och köksbänkar i butiksdelen. I anslutning till baksidan finns möjlighet till i och urlastning samt en parkeringsplats ingår precis vid grinden. Larm och internet finns till lokalen Hyra: ca 15 000 kr/mån inkl. värme och fastighetsskatt El och internet eget abonnemang Hyreskontraktet överlåtes Pris: 395 000kr eller kom med bud! Tillträde omgående efter överenskommelse Vänligen kontakta mäklaren för mer information samt bokning av visning.

Parkering

Enkelt att parkera längs med gatorna enligt Sundbybergs tariff

Service

Centrala Sundbyberg har ett brett utbud av service som täcker in de flesta behov. I närområdet ligger gott om butiker inom olika segment. I Signalfabriken finns trevliga restauranger, inrednings- och modebutiker, hotell och bibliotek.

Övrigt

Ingen form av matlagning passar samt ej salong!

Esplanaden 3 C, Centrum

Hyr kontor med flexibel planlösning och kontraktstid i Sundb...

Visad

Sundbybergs Torg 3, Sundbyberg

En representativ och ljus kontorslokal i centrala Sundbyberg...

Visad