Produktionslokal, Vatthagsvägen 5, Glädjens trafikplats, Upplands Väsby

  • 970 m²

Vekstads-/lagerfastighet med skyltläge


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 970 m²
Adress Vatthagsvägen 5
Område Glädjens trafikplats
Kommun Upplands Väsby kommun
Byggår 1968
Objektsnummer 41946171

Beskrivning

Egen fastighet med skyltläge mot Stockholmsvägen vid Trafikplats Glädjen. Fastigheten har en välkomnande entré med receptionsdel och kontorsytor bakom. Den huvudsakliga delen av fastigheten utgörs av verkstad/-lagerdelar med två stycken portar för i- och urlastning. I höglagret finns också en travers. I den bakre delen av fastigheten finns en lastkaj. Mark om 2622 kvm runt byggnaden gör att det finns gott om parkeringsplatser och uppställningsplatser.

Övrigt

Utanför byggnaden finns gott om asfalterad mark med parkeringar.

Entré in till kundmottagning och en showroomsdel. Bakom kundmottagningen ligger de inglasade kontorsytorna samt ett pentry/kök och wc. Man kan också komma in till kontorsytorna genom egen entré. Kontor och kundmottagningen är ca 210 kvm.
Från kundmottagningen tar man sig in i den lägre verkstad-/lagerytan om ca 450 kvm som har en takhöjd om ca 4.80 meter. Här är inlastningsporten 3 m x 3 m. I den bakre delen av låglagret finns en lastkaj. Från låglagret kommer man in till höglagret om ca 270 kvm som har en takhöjd om ca 8 m. I den bakre delen av höglagret finns en entrésol om ca 40 kvm och under den finns kök med matplatser samt omklädningsrum. Längst med hela höglagret finns en fjärrstyrd travers som tar ca 4 ton. Lastporten in till höglagret är  5 m hög och 5 m bred.

Med ett mycket bra skyltläge vid väg 268 ligger fastigheten ett par hundra meter från E4:an avfart Glädjens trafikplats. I området finns grannar såsom ICA Supermarket, McDonalds, OKQ8, Volvo Bra bil och diverse restauranger. 

 

 

Pendeltågstation Upplands Väsby, därifrån går buss 524 till Lindhemsvägen som ligger ca 500 meter ifrån fastigheten. Gångavstånd till pendeltåg är ca 1,5 km.

Uppvärmning är direktverkande el och olja. Golvbrunnar finns. 


Karta


Bilder på lokalen