Butikslokal, Vattenverksgatan 13, Alelyckan, Göteborg

  • 1 500 - 3 000 m²
  • Enligt överenskommelse.

Nyproduktion på totalt 3000 kvm. Kan delas upp och anpassas efter er!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Lagerlokal / Utställning / mässa
Total yta 1 500 - 3 000 m²
Adress Vattenverksgatan 13
Område Alelyckan
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 2019
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41839320

Beskrivning

Nu finns en tomt tillgänglig i Gamlestaden, Alelyckan. Här finns en tomt på totalt 6003 kvm med möjlighet att bygga lokal om 3000 kvm och anpassa byggnaden efter nästa hyresgäst! Tomten är på 6003 kvm och fastighetsägaren har som förslag att bygga ca 3000 kvm lager- och kontorsbyggnad (se bild över planritningar). Men då det fortfarande bara är tomt finns det möjlighet att påverka typ av byggnad, storlek och utformning!

Omgivning

I området sitter man mycket serviceverksamheter, lunchrestauranger och butiker. Här tar man sig dessutom in till Göteborgs centrum på 10 minuter och till Gamlestaden tar det endast 5 minuter.

Kommunikationer

Bussen stannar 50 meter från tomten. Från hållplatsen Alelyckan går buss 78 och 173. Till Gamlestads Torg tar det endast 9 minuter. Precis utanför tomten går också Gamlestadsvägen och E45 som tar dig snabbt till Göteborg Centrum.

Planlösning

Flexibel - Nyproduktion.

Parkering

Här finns möjlighet att bygga gott om parkeringsplatser

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen