Kontor, Vasagatan 43 A, Avenyområdet, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 45 917 - 80 750 kr/mån
Wallenstam AB (publ) Restaurang (11 m) Grönområde (420 m) Friskvård (8 m) Shopping (17 m) Parkering (455 m) Uttagsautomat (91 m) Bank (123 m) Kommunikation (67 m)

Just nu finns 380 kvm kontor ledigt i hörnet av Vasagatan och Kungsportsavenyn. Via den representativa entrén tar vi oss en trappa upp och hittar en lokal som idag är uppdelad i storrum och som har ett renoveringsbehov. Här har ditt företag alltså alla möjligheter att påverka såväl planlösning som ytskikt, kanske efter företagets profil. Eftersom det är ett hörnläge finns det stora härliga fönster mot Vasagatan men huvudsakligen mot Avenyn. Den höga takhöjden skapar en ljus och luftig känsla. De...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 380 m²
Adress Vasagatan 43 A
Område Avenyområdet
Objektsnr 41840921
Lokalguidens estimerade områdeshyra
45 917 - 80 750 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Just nu finns 380 kvm kontor ledigt i hörnet av Vasagatan och Kungsportsavenyn. Via den representativa entrén tar vi oss en trappa upp och hittar en lokal som idag är uppdelad i storrum och som har ett renoveringsbehov. Här har ditt företag alltså alla möjligheter att påverka såväl planlösning som ytskikt, kanske efter företagets profil. Eftersom det är ett hörnläge finns det stora härliga fönster mot Vasagatan men huvudsakligen mot Avenyn. Den höga takhöjden skapar en ljus och luftig känsla. Det strategiska läget "på" Avenyn innebär gångavstånd till bl.a. Centralstationen, Lilla Bommen och Svenska Mässan. Området har den bästa närservice man kan tänka sig med banker, restauranger och butiker.

Wallenstam utvecklar just nu Avenyområdet ytterligare genom att tillföra mer handelsyta och nya lägenheter. Allt för att göra Avenyn och dess närområde till en ännu mer levande och attraktiv stadsdel. Kollektivtrafiken har hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Även flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar här.

Kommunikationer

Avenyområdet är lättillgängligt, kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.

Vasagatan 43 A, Centrum

Kontorslokal om 380kvm på Vasagatan 43 A, korsningen Vasagat...

Visad

Vasagatan 43 A, Göteborg

Representativ fastighet på Göteborgs paradgata.

Visad

Vasagatan 43B, Centrum

På denna toppadress, korsningen Vasagatan/Avenyn kan vi erbj...

Visad