Butikslokal, Vasagatan 18, Vasastan, Göteborg

  • 300 - 450 m²

På Vasagatan 18/Viktoriagatan 14 ligger en ljus butikslokal med skyltmöjligheter mot två håll. Butiken ligger i ett sutteränghus med en halvtrappa emellan och två separata entréer. Vilket gör det möjligt att dela upp lokalen i två storlekar. 300 kvm resp. ca 150 kvm. Totalyta 450 kvm. Den ligger precis vid en av de mest vältrafikerade gatorna i Göteborg av såväl spårvagnar, bilar samt gång- och cykeltrafikanter. Läget lämpar sig väl för exempelvis mäklarbyrå, apotek, inredning och florist....


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Utställning / mässa
Total yta 300 - 450 m²
Adress Vasagatan 18
Område Vasastan
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41809820

Beskrivning

På Vasagatan 18/Viktoriagatan 14 ligger en ljus butikslokal med skyltmöjligheter mot två håll.

Butiken ligger i ett sutteränghus med en halvtrappa emellan och två separata entréer. Vilket gör det möjligt att dela upp lokalen i två storlekar. 300 kvm resp. ca 150 kvm. Totalyta 450 kvm.

Den ligger precis vid en av de mest vältrafikerade gatorna i Göteborg av såväl spårvagnar, bilar samt gång- och cykeltrafikanter.

Läget lämpar sig väl för exempelvis mäklarbyrå, apotek, inredning och florist.

Ingen restaurang/matlagning är tillåten i lokalen.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal.

Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen