Kontor, Vasagatan 14 A, Centrum, Sundbyberg

  • 577–1 330 m²

KOPPARTRÅDEN - toppmodern kontorslokal under produktion i centrala Sundbyberg, inflytt Q1 2024


Lokaltyp Kontor
Total yta 577–1 330 m²
Adress Vasagatan 14 A
Område Centrum
Publicerad 2023-11-10
Kommun Sundbybergs kommun
Objektsnummer 41944968

Kommunikationer

Koppartråden och Fabriksparken ligger granne med Sundbybergs Centrum. Det betyder att du tar dig hit, hem, till mötet eller till stan på ett ögonblick. Eller vad sägs om 8 minuter till Stockholm City och 6 minuter till Odenplan? Tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, buss eller flygbuss – några steg och du är snart på det smidigaste färdmedlet mot din destination. Och Bromma flygplats ligger på gångavstånd! Välkomna till Sundbyberg.

Planlösning

Här utvecklar vi Kontorshuset Koppartråden - den gamla Kabelfabriken på Löfströms allé med fantastisk takhöjd, industriell charm i form av synliga installationer och stora fönster. Vi är flexibla - berätta för oss hur ni vill ha det!
I entréplan erbjuds sociala och kreativa miljöer.
Välkommen till en fastighet med fantastisk flexibilitet: coworking, konferens och kontor.
www.koppartraden.se

Service

Fabriksparken växer successivt fram till en levande stadsdel. Bostäder, arbetsplatser, skola och handel blandas med service, restauranger och caféer. Du uträttar snabbt dina ärenden på närliggande livsmedelsbutik eller apotek. Då nästan hela lunchtimmen är kvar hinner du njuta av hållbara, kulinariska läckerheter på restaurang Paul Taylor runt hörnet tapasbaren Esplanaden 1. Eller varför inte ta en stärkande promenad runt närliggande Bällstaån – en boost för såväl kreativitet som hälsa.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen