Butikslokal, Vasagatan 13, Västerås centrum, Västerås

  • 390 m²

Härlig butikslokal mitt i centrala Västerås.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 390 m²
Adress Vasagatan 13
Område Västerås centrum
Kommun Västerås kommun
Våning 3
Objektsnummer 41956379
Bifogade filer

Beskrivning

Butik med fantastiskt hörnläge med trevliga fönster i ett utmärkt skyltläge ut mot gata med stort kundflöde. Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Övrigt

Lokalen har ett fantastiskt hörn läge med stora trevliga fönster som ger härligt ljusinsläpp och skapar ett utmärkt skyltläge ut mot gata med stort kundflöde. Butikslokalen om totalt 390 kvm har en planlösning med öppen butiksyta på två plan med pentry och provrum med lageryta på plan -1 om 75 kvm. Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor! 

Västerås Citykärna erbjuder ett stort serviceutbud med blandning av moderna gallerior, butiker och trevliga gatustråk. Följer man gatan ner mot centralstation möts ni av stadshuset och stadsparkens fantastiska grönska, här kan ni umgås över en lunch eller en promenad genom parken. Corem tillsammans med flera andra aktörer är med och skapar nya resecentrum som ska spegla framtidens hållbara och klimatsmarta livsstil där människor och miljö ligger i fokus. Vi lyfter och moderniserar city med att skapa tre kvarter som inkluderar bostäder, lokaler, handel och service för att möta den utveckling som staden är i. Delar av fasaden och entréerna på Punkthuset och Gallerian får ett lyft och nya aktörer flyttar in där bland annat livsmedelsaktören Coop och Systembolaget ligger i fokus. Vi skapar en citykärna som är unik och attraktiv.

Med de fantastiska läge som fastigheten har så finns allt inom de serviceutbud du kan önska dig. Här finns gatustråk, moderna gallerior, livsmedelsbutiker, nöjen, vård- och skönhet, kulturliv och ett rikt restaurangutbud. 

Centralstationen i Västerås tar dig vidare med buss och tågtrafik i alla riktningar, ni når stationen med några få minuters promenad. Härifrån går regelbundna avgångar till Enköping, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Sala och Örebro. Busskommunikation finner ni även på Stora gatan som ligger intill fastigheten. E18 nås med bil på några minuter. 

Parkeringsmöjligheter finns i intilliggande parkeringshus.


Karta


Bilder på lokalen