Butikslokal, Varberga torg 1 – butik, Väster, Örebro

  • 141 m²

Vill du etablera din verksamhet i vårt nya centrum?


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 141 m²
Adress Varberga torg 1 – butik
Område Väster
Publicerad 2023-11-18
Kommun Örebro kommun
Objektsnummer 41959812

Beskrivning

I Varberga centrum erbjuder vi en nybyggd och attraktiv butikslokal på 141 kvadratmeter. Är du intresserad av att driva ett apotek, hälsokostbutik eller något annat spännande i vårt nya centrum? Tveka inte att skicka din intresseanmälan med din vision och konceptbeskrivning!
Varberga centrum - hjärtat på väster
Nu skapar vi ett tryggt, levande och attraktivt centrum – för boende, företag och besökare. I förnyelsen ingår nya och renoverade bostäder och lokaler, ett större torg och fler parkeringsplatser. Projektet pågår 2021–2025.

I Varberga centrum pågår en större förändring – vi river, renoverar, bygger nya lokaler och bostäder samt gör om parkeringar och torg. Syftet är inte bara att fräscha upp, utan att också tillföra nya kvaliteter.

Attraktivt för varbergabor och andra örebroare – i nya Varberga centrum ska det finnas något för de flesta. Från livsmedel till vård och det mesta du behöver i din vardag däremellan. Vi skapar ett modernt och tillgängligt centrum som erbjuder mycket för alla boende i de västra delarna av Örebro.

Läs mer om nya Varberga centrum här.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen