Lagerlokal, Valthornsvägen 3, Gottsunda-Vårdsätra, Uppsala

  • 35–105 m²
  • 2 479 - 7 438 kr/mån

Lager/enklare verkstad belägen i garageplan under Gottsunda Centrum.


Lokaltyper Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad
Total yta 35–105 m²
Adress Valthornsvägen 3
Område Gottsunda-Vårdsätra
Kommun Uppsala kommun
Objektsnummer 41942316
Hyra 2 479 - 7 438 kr/mån
850 kr/m²/år

Beskrivning

Lokal i garageplan lämplig som lager, förråd eller enklare verkstad.
YTBESKRIVNING Lager/verkstad i garageplan.

Omgivning

Lokalen ligger i garageplan under Gottsunda Centrum

Kommunikationer

Gottsundaområdet har mycket bra förbindelser till övriga Uppsala. Ett stort antal busslinjer och fina cykelvägar knyter ihop Gottsunda med övriga Uppsala och den nya spårväg som planeras i Uppsala kommer att stanna utanför knuten. Goda möjligheter att parkera bilen vid centrumet gör det lätt att ta bilen hit.

Planlösning

En av enheterna i förrådet/verkstaden innehåller ett arbetsrum/förråd och ett mindre rum med diskho och ett litet WC-bås. Övriga lokaler är endast förråd/verkstad.

Service

I Gottsunda Centrum finns flera livsmedelsbutiker, apotek och Systembolaget. Dessutom all upptänklig service inklusive ATG och uttagsautomater. Restaurangutbudet är omfattande med bland annat Feskarn, Hinode Sushi, Frasses, Indian Khusboo, Kens och Subway. Här äter man både lunch och middag. Här finns Gottsunda Kulturhus med bland annat bibliotek och teater. I centrumet finns både vårdcentral och folktandvård.

Närliggande företag

I och omkring Gottsunda Centrum finns ett stort antal butiker och restauranger. Här hittar man bland annat ICA Kvantum, Willy:s och Lidl. Systembolaget, Feskarn och Triller är andra populära butiker i Gottsunda Centrum. Gottsunda-Ultuna som stadsnod är under utveckling och förstärkning vilket ger Gottsunda Centrum en tydlig närhet till Ultuna och SLU. Under år 2013 öppnades Gottsunda Allé som förbinder Gottsunda Centrum med Dag Hammarskjölds väg och Ultuna. Detta gör Gottsunda Centrum mer tillgängligt för närliggande områden som Sunnersta och Sävja.

Övrigt

Fri parkering utomhus i tre timmar. Möjlighet att hyra garageplats finns.


Karta


Bilder på lokalen