Kontor, Valthornsvägen 1C, GOTTSUNDA, Uppsala

  • 540 m²
  • 33 750 - 51 750 kr/mån

Vill du hyra kontorslokal i södra Uppsalas bästa läge, Gottsunda Centrum? Ljus och fräsch kontorslokal om ca 500 kvm.


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 540 m²
Adress Valthornsvägen 1C
Område GOTTSUNDA
Objektsnummer 41915896
Områdeshyra 33 750 - 51 750 kr/mån
750 - 1 150 kr/m²/år

Beskrivning

Mittemot Gottsunda Centrum finns nu möjlighet att hyra en anpassad kontorslokal med nyrenoverade ytskikt för inflyttning i höst. Kontoret är välplanerat med 15 kontorsrum, två konferensrum, reception, vilrum, kök/matrum, arkivrum/förråd och parkering precis utanför entrén.

Gottsunda Centrum har ett starkt kundflöde och goda parkeringsmöjligheter för både anställda och kunder. Bra bussförbindelser och fina cykelvägar i direkt anslutning. Centrumet erbjuder ett varierat utbud av handel, service och restauranger tillsammans med ett omfattande utbud av kulturella aktiviteter, bibliotek och badhus.

Omgivning

Gottsunda är en pulserande stadsdel med stor företagsamhet, mångfald av människor och rikt kulturliv. En av stadsdelens stora styrkor är naturen med närheten till Mälaren, Gipen, grönområden och kolonilotter. Området har stor potential och är en viktig del i Uppsalas utveckling, här planeras 5 000 - 7 000 nya bostäder!

Kommunikationer

Gottsundaområdet har mycket bra förbindelser till övriga Uppsala. Ett stort antal busslinjer och fina cykelvägar knyter ihop Gottsunda med övriga Uppsala och den nya spårväg som planeras i Uppsala kommer att stanna utanför knuten. Goda möjligheter att parkera bilen vid centrumet gör det lätt att ta bilen hit.

Planlösning

Kontoret är välplanerat med 15 kontorsrum, två konferensrum, reception, vilrum, kök/matrum, arkivrum/förråd och parkering precis utanför entrén.

Parkering

Fri parkering i tre timmar på hela 700 parkeringsplatser. Varmgarage finns att hyra.

Service

I Gottsunda Centrum finns flera livsmedelsbutiker, apotek och Systembolaget. Dessutom all upptänklig service inklusive ATG och uttagsautomater. Restaurangutbudet är omfattande med bland annat Feskarn, Hinode Sushi, Frasses, Indian Khusboo, Kens och Subway. Här äter man både lunch och middag. Här finns Gottsunda Kulturhus med bland annat bibliotek och teater. I centrumet finns både vårdcentral och folktandvård.

Närliggande företag

I och omkring Gottsunda Centrum finns ett stort antal butiker och restauranger. Här hittar man bland annat ICA Kvantum, Willy:s och Lidl. Systembolaget, Feskarn och Triller är andra populära butiker i Gottsunda Centrum. Gottsunda-Ultuna som stadsnod är under utveckling och förstärkning vilket ger Gottsunda Centrum en tydlig närhet till Ultuna och SLU. Under år 2013 öppnades Gottsunda Allé som förbinder Gottsunda Centrum med Dag Hammarskjölds väg och Ultuna. Detta gör Gottsunda Centrum mer tillgängligt för närliggande områden som Sunnersta och Sävja.


Bilder på lokalen