Butikslokal, Vallhamra torg 10A, Sävedalen, Sävedalen

  • 48 m²

Nu erbjuds en öppen butikslokal på 48 kvm i det nybyggda kvarteret Vallhamra Torg i Sävedalen. Lokalen har grymt skyltläge och stort skyltfönster ut mot vägen. I lokalen finns pentry, förråd samt tillgänlighetsanpassad toalett. Takhöjden är på 2,7 m. Här finns goda parkeringsmöjligheter och busshållsplatsen ligger precis intill lokalen! In till centrala Göteborg tar det endast 14 minuter!...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 48 m²
Adress Vallhamra torg 10A
Område Sävedalen
Objektsnummer 41833428

Beskrivning

Nu erbjuds en öppen butikslokal på 48 kvm i det nybyggda kvarteret Vallhamra Torg i Sävedalen. Lokalen har grymt skyltläge och stort skyltfönster ut mot vägen. I lokalen finns pentry, förråd samt tillgänlighetsanpassad toalett. Takhöjden är på 2,7 m.
Här finns goda parkeringsmöjligheter och busshållsplatsen ligger precis intill lokalen!
In till centrala Göteborg tar det endast 14 minuter!

Omgivning

Söderut från torget och du befinner dig i Delsjöområdets naturreservat med sina oändliga kombinationer av stigar och träningscenter i Skatås, och en kort buss- eller biltur bort så har du all shopping du kan tänka dig på Allums Köpcentrum i Partille. I området finns också förskolor, skola, idrottshall och ishall.

Kommunikationer

Busshållplatsen Vallhamra Torg ligger 10 meter från lokalen och tar dig in till centrala Göteborg på 14 minuter. Till Partille Centrum tar det endast 12 minuter. Säve­dalen kryllar dessutom av fina cykelmiljöer och längs med Ugglumsleden, direkt utanför torget, har man precis anlagt en helt ny cykelbana.

Planlösning

Öppen.

Parkering

Finns i anslutning till lokalen

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen