Kontor, Vallgatan 5, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 115 m²

Äntligen har vi ett mindre kontor Inom Vallgraven. En vindsvåning om 115kvm som lämpar sig väl för det mindre bolaget som söker något unikt med karaktär. Lokalen skall renoveras och blir inflyttningsklar framåt våren eller enligt överenskommelse. Det finns goda möjligheter att vara med och påverka materialval och till viss del även planlösning. Här sitter ni i hjärtat av Göteborgs innerstad med de vackra kvarteren kring Magasinsgatan och kan enkelt njuta av allt som kvarteren erbjuder i form...


Lokaltyp Kontor
Total yta 115 m²
Adress Vallgatan 5
Område Inom Vallgraven
Objektsnummer 41923107

Beskrivning

Äntligen har vi ett mindre kontor Inom Vallgraven.
En vindsvåning om 115kvm som lämpar sig väl för det mindre bolaget som söker något unikt med karaktär.

Lokalen skall renoveras och blir inflyttningsklar framåt våren eller enligt överenskommelse. Det finns goda möjligheter att vara med och påverka materialval och till viss del även planlösning.

Här sitter ni i hjärtat av Göteborgs innerstad med de vackra kvarteren kring Magasinsgatan och kan enkelt njuta av allt som kvarteren erbjuder i form av shopping, restauranger och närheten till kollektivtrafik.

Välkomna på visning!

Kommunikationer

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.