Kontor, Västra Varvsgatan, Västra Hamnen, Malmö

  • 360 m²
  • 7 rum
  • Enl överenskommelse
  • 53 010 kr/mån

Kontorslokal fördelad på 7 rum inkl öppet kontorslandskap samt rymligt kök. Möjlighet att överta möbler enligt ök.


Lokaltyp Kontor
Total yta 360 m²
Adress Västra Varvsgatan
Område Västra Hamnen
Hiss Ja
Våning 6
Antal rum 7
Takhöjd 4,5
Tillträde Enl överenskommelse
Objektsnummer 41920620
Hyra 53 010 kr/mån
1 767 kr/m²/år

Beskrivning

Ljus kontorslokal i stadsdelen Masthusen i Västra Hamnen. Kontoret ligger på plan 6, i Glashuset och har dryga fyra meter i takhöjd. Glasfasaden sträcker sig från golv till tak vilket ger en ljus och luftig atmosfär. Lokalen erbjuder härlig utsikt bl a över Ribersborgsstranden. Ytskikt, material, klimatanläggning och fastighetstekniska system håller mycket god standard. Installationsgolv gör det lätt att möblera om med smidig anpassning av nätverk, ventilation och el. Det finns även en gemensam yta i bottenplan för samtliga hyresgäster i huset. Där finns det mötesrum samt dusch- och omklädningsmöjlighet.

Masttorget är Västra Hamnens livliga stadsdelstorg där du enkelt kan uträtta dina dagliga ärenden. Här hittar du bland annat apotek, postombud, ICA Maxi och systembolag. Det finns ett brett utbud av restauranger och kaféer för allt från den enkla snabblunchen till affärslunchen, många med ekologiska alternativ. Strandpromenaden, med många uteserveringar och fina badmöjligheter, ger en känsla av betydligt sydligare breddgrader. I området finns även hotell och konferenslokaler.

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som under högtrafik avgår till och från Malmö Centralstation var femte minut. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter, och med cykel tar det cirka fem minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne och över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem.

Kommunikationer

Tre stadsbusslinjer som under högtrafik avgår till och från Malmö Centralstation var femte minut. Till närmaste Citytunnelstation är det en promenad på 15 minuter, med cykel tar det cirka fem minuter till stationen. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem.

Planlösning

Lokalen fördelas på öppet kontorslandskap, två större konferensrum, tre mindre rum, ett större tyst rum samt öppet kök med gott om utrymme samt två diskmaskiner.

Parkering

Ja

Service

Flertalet restauranger, apotek, postombud, ICA Maxi och systembolag


Karta

Bilder på lokalen