Kontor, Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 32 988 - 43 138 kr/mån
Skandia Fastigheter Friskvård (0 m) Shopping (70 m) Restaurang (89 m) Kommunikation (110 m) Uttagsautomat (218 m) Bank (230 m) Grönområde (234 m) Parkering (320 m) Kemtvätt (337 m)

Lokaler för kontor, utbildning eller showroom i i välkända Glashuset Flexibel lokal för utbildning, showroom eller kontor i öppet landskap. Härligt ljusinsläpp med hög takhöjd och fina ytskikt med parkettgolv, vitmålade väggar och glaspartier. Den karaktäristiska glasfasaden från golv till tak, kombinerad med dryga tre meter i takhöjd, skapar en ljus och luftig atomsfär. Lokalen används idag för utbildning och har en direkt entré från Västra Varvsgatan 19/Bomgatan. Det finns ett större utbildni...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 203 m²
Adress Västra Varvsgatan 19
Område Västra Hamnen
Objektsnr 41858387
Lokalguidens estimerade områdeshyra
32 988 - 43 138 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lokaler för kontor, utbildning eller showroom i i välkända Glashuset

Flexibel lokal för utbildning, showroom eller kontor i öppet landskap. Härligt ljusinsläpp med hög takhöjd och fina ytskikt med parkettgolv, vitmålade väggar och glaspartier. Den karaktäristiska glasfasaden från golv till tak, kombinerad med dryga tre meter i takhöjd, skapar en ljus och luftig atomsfär. Lokalen används idag för utbildning och har en direkt entré från Västra Varvsgatan 19/Bomgatan. Det finns ett större utbildningsrum med möjlighet att placera ca 25-50 personer i biosittning alternativt möblera för kontorsplatser i öppen planlösning. Installationer ligger placerade ovan undertak och dras enkelt ner till arbetsplatser som kan placeras flexibelt i de öppna ytorna. Snyggt pentry, förråd och toaletter skapar en trevlig och väl sammanhållen lokal som passar många olika typer av verksamheter.

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen och fastigheten Bilen 22 består av fyra olika byggnader inom Masthusen som alla ligger i anslutning till Masttorget. Glashuset på Västra Varvsgatan 19 är ett modernt och unikt kontorshus. Masttorget 6 är ett nygbyggt kontorshus som vetter mot torget. Stora Varvsgatan 17 inrymmer Ica Maxi och Västra Varvsgatan 28 är ett P-hus. Alla ligger strax intill strandpromenaden vid Bo-01 och de vackra omgivningarna där. Vid Masttorget hittar du all service.


Här finns ett flertal restauranger och kaféer av olika karaktär, enkla snabblunchställen såväl som restauranger för affärsluncher och ekologiska alternativ. Strandpromenaden ger en känsla av betydligt sydligare breddgrader med sina många uteserveringar och fina badmöjligheter. Masttorget är hela Västra Hamnens stadsdelstorg där dagliga ärenden lätt kan uträttas. Här finns Apoteket, Systembolaget och ICA Maxi som även erbjuder posttjänster. Hotell och konferenslokaler finns i området.

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem.
-

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

Hyr kontor i hållbara Västra Hamnen - luft, ljus, himmel och...

Visad

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

Kontor eller showroom i i välkända Glashuset granne med Tors...

Visad

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

Enastående kontor med vy över hela Malmö och Öresund blir ti...

Visad

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

Smart öppet kontor med möjlighet till avgränsad besöksdel I...

Visad