Kontor, Västra Järnvägsgatan 15, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 310 333 - 424 333 kr/mån
Newsec Kommunikation (2326 m)

Välkommen till detta moderna kontor i spektakulärt cityläge. Beläget bokstavligen ett stenkast från Centralstationen och Arlanda Express. Således det optimala läget för det moderna och rörliga företaget. Lokalen har stora fönster som ger en fin vy över Stockholm City. Öppen och härlig planlösning, de stora fönstrena ger ett gott ljusinsläpp. Här finns även konferensrum samt samtalsrum/ telefonrum. Lokalen inrymmer hela 6 st wc varav en med dusch. Lokalen har direktaccess till två egna takter...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 760 m²
Adress Västra Järnvägsgatan 15
Område City
Objektsnr 41903027
Lokalguidens estimerade områdeshyra
310 333 - 424 333 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Välkommen till detta moderna kontor i spektakulärt cityläge. Beläget bokstavligen ett stenkast från Centralstationen och Arlanda Express. Således det optimala läget för det moderna och rörliga företaget.

Lokalen har stora fönster som ger en fin vy över Stockholm City. Öppen och härlig planlösning, de stora fönstrena ger ett gott ljusinsläpp. Här finns även konferensrum samt samtalsrum/ telefonrum. Lokalen inrymmer hela 6 st wc varav en med dusch.

Lokalen har direktaccess till två egna takterasser med en otrolig utsikt över hustaken och staden. Samt en större allmänn terrass lite högre upp. Ta med lunchen eller kaffekoppen upp och njut av att befinna dig i stadens hjärta, i händelsernas centrum men långt över den pulserande citytrafiken. Blicka ut över Stadshuset och Klara Sjö. Samla dina kunder eller anställda här uppe för möten utöver det vanliga på denna roof top terrass.

I huset finns även extra dusch och omklädningsutrymmen för de som cyklat till jobbet eller kanske tränar på lunchen. Garageplatser är belägna i källarnivå och här finns även plats att parkera sin cykel.

Omgivning

CBD med allt vad det erbjuder i form av service, handel och restaurangutbud inom bara några meters avstånd. Caféer, hotell, konferensanläggningar och kulturutbud, listan kan göras lång när vi talar om utbudet vid Skandinaviens mest centrala läge.

Kommunikationer

Minimera restiderna och maximera både arbete och ledighet med detta centralt belägna kontor. Ingenting saknas i form av kommunikationsmedel, Centralstationen med tunnelbana, pendeltåg, flygbussar, taxi, Arlanda Express och bussar etc inom tre minuters promenad. Gör din arbetsdag enklare med nära till kommunikationer!

Parkering

Garageplatser finns och går att hyra för 4 170 kr/mån.

Blekholmstorget 32, City

Kontor med moderna ytskick alldeles i närheten till Stockhol...

Visad

Blekholmstorget 30 F, City

Fina co-workingytor i Stockholm City uthyres. Ditt huvudkont...

Visad

Västra Järnvägsgatan 3, City

Join the Workspace Evolution! LOCATION På våning 8 och...

Visad