Kontor, Västra Esplanaden 5, Centrum, Växjö

Hyra 23 660 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Restaurang (41 m) Friskvård (51 m) Shopping (51 m) Bank (362 m) Uttagsautomat (89 m) Kommunikation (141 m) Parkering (38 m)

I affärshuset Tegnér ligger detta kontor. Ljus och fräsch kontorslokal med snygga materialval som genomgående trägolv med matchande lister runt de glasade väggarna in till kontors rummen. En välkomnande entré gör att besökare känner sig välkomna. Planlösningen är perfekt för företaget som vill ha egna kontorsrum med möjlighet till mindre möten/samtal eftersom kontoren är rymliga och lätta att möblera. Bilplatser finns att hyra i garaget....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 210 m²
Adress Västra Esplanaden 5
Område Centrum
Objektsnr 41843807
Hyra
23 660 kr/mån
1 352 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I affärshuset Tegnér ligger detta kontor. Ljus och fräsch kontorslokal med snygga materialval som genomgående trägolv med matchande lister runt de glasade väggarna in till kontors rummen. En välkomnande entré gör att besökare känner sig välkomna. Planlösningen är perfekt för företaget som vill ha egna kontorsrum med möjlighet till mindre möten/samtal eftersom kontoren är rymliga och lätta att möblera.

Bilplatser finns att hyra i garaget.

Omgivning

Centralt belägen fastighet med stadens utbud av butiker, restauranger, caféer, kultur i och utanför knuten . Eget parkeringshus finns i fastigheten.

Kommunikationer

Centralt i Växjö, på gångavstånd från fastigheten, ligger järnvägsstationen och resecentrum. Stationen ingår i Kust till Kustbanan och genom Öresundstågtrafiken finns även goda förbindelser med Skåne och Köpenhamn. I Växjö kan du också åka med lokaltågen Krösatågen som bland annat går till Jönköping. Småland Airport erbjuder direkta förbindelser till Arlanda, Bromma och varierande charterresmål.

Service

I Växjö centrum finns en bra blandning av vardagsrestauranger och charmiga gourmetrestauranger. Här hittar du dessutom massor av kundkontakter, butiker, caféer och kultur.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Liedbergsgatan 8, Centrum

Bra standard med kontorsrumsindelning. Genomgående parkett g...

Visad

Liedbergsgatan 15, Inget område

Lagerlokal och mindre kontor

Visad

Liedbergsgatan 15, Inget område

Lagerlokal och mindre kontor

Visad