Kontor, Västgötagränd 15, Södermalm, Stockholm

  • 133 m²
  • 36 575 - 65 392 kr/mån

Möjlighet att hyra en tillgänglig lokal med optimalt läge på Södermalm alldeles intill Medborgarplatsen!


Lokaltyp Kontor
Total yta 133 m²
Adress Västgötagränd 15
Område Södermalm
Byggår 1991
Hiss Ja
Våning 1
Objektsnummer 41922243
Områdeshyra 36 575 - 65 392 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år

Beskrivning

Detta är rätt lokal för det mindre företaget som önskar en rumsindelad planlösning i centralt läge med bra kommunikationer till en förmånlig hyra! Fastigheten Byggår: 1991. Huset ritades av den spanske arkitekten Ricardo Bofill och därav anledningen till varför huset kallas för ”Bofills Båge”. Huset inrymmer både kommersiella lokaler (25 stycken om totalt ca 4 400 kvm)och bostadsrätter (283 stycken om totalt ca 22 609 kvm) som upplåtes med hyresrätt förutom gemensamhetsutrymmena. Det finns en stor festlokal som kan hyras förmånligt till företagsevent.

Omgivning

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker vilket ger liv till området på dygnets samtliga timmar. Tanto ligger inom gångavstånd för natursköna promenader.

Kommunikationer

Utmärkt kommunikativt läge med kort gångavstånd till två t-banelinjer; den röda linjen som går vid Mariatorget och den gröna vid Medborgarplatsen. Här går du även till Södra Stations pendeltågstation på ett par minuter. Flera busslinjer passerar nära; 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan), 3:an (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset), 74:an (Mariatorget-Sickla Köpkvarter) och 66:an (Reimersholme-Sofia).

Planlösning

Lokalen har en effektiv rumsindelad planlösning. Lokalarean fördelas på fyra arbetsrum varav ett är större än de övriga. Här finns även en öppen yta i lokalens mitt som kan nyttjas som en arbetsyta alternativt för social samvaro för såväl personal som väntande besökare. I anslutning till kapprummet finns konferensrum med fysisk plats för 8-10 personer. Lokalen har också ett pentry som rymmer ca 6 matplatser, ett relativt rymligt förråd samt två wc varav den ena är tillgänglig och den andra utrustad med dusch. Lokalens ytskikt utgörs av vitmålade väggar, parkettgolv samt undertak med infälld belysning. Tillgänglighet: Lokalen har god tillgänglighet då den kan nås med rullstol via hiss samt är utrustad med en tillgänglighetsanpassad wc. Säkerhet: Den nuvarande hyresgästen har installerat larm som kan övertas. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med kyld tilluft och luftforsering i konferensrummet. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk och välja bredbandsleverantör. Det är också möjligt att ansluta sig till hyresvärdens datanätverk (1000 GB) mot en fast månadskostnad om ca 399 kr/mån exkl. moms.

Parkering

Lediga fasta garageplatser finns att hyra ca 350 m bort på Kapellgränd 3 via Q-park för 2600 kr/månad exkl. moms. Alldeles utanför porten finns Söderhallsgaraget där en månadsdekal kan köpas 2188 kr e

Service

Närområdet erbjuder ett rikt serviceutbud med en mängd restauranger i alla tänkbara smakriktningar, trevliga caféer och en stor mängd av mysiga butiker utmed Götgatan - Södermalms i särklass bästa shoppinggata. Alldeles i närheten finns också Söderhallarna, Filmstaden Söder, bibliotek, simhall, några gym, bank flera matvarubutiker med mera. Kort och gott så finns all den närservice som behövs för att underlätta din vardag.

Övrigt

Övrigt:
Uppdragsgivaren har fri prövningsrätt vid val av hyresgäst och ett snabbt tillträde prioriteras. Övertagande av viss inredning kan diskuteras med nuvarande hyresgäst.