Kontor, Västberga Allé 26, Hägersten, Stockholm

  • 387 m²
  • Enligt överenskommelse.

På bästa läge i Västberga finns nu möjlighet att förhyra kontor om 387 kvm. Kontoret har en öppen planlösning med stort kök och nås via trappor och personhiss. Det finns även en rejäl godshiss med kapacitet om ca 2 ton som kan nås från gemensam lastkaj. Lokalen som är mycket flexibel och har bra bärighet vilket gör att den utöver kontrosverksamhet även lämpar sig för exempelvis lättproduktion eller som plocklager. Parkeringsplatser finns att hyra. Välkomna att kontakta oss för visning eller...


Lokaltyp Kontor
Total yta 387 m²
Adress Västberga Allé 26
Område Hägersten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41921616

Beskrivning

På bästa läge i Västberga finns nu möjlighet att förhyra kontor om 387 kvm.
Kontoret har en öppen planlösning med stort kök och nås via trappor och personhiss. Det finns även en rejäl godshiss med kapacitet om ca 2 ton som kan nås från gemensam lastkaj.

Lokalen som är mycket flexibel och har bra bärighet vilket gör att den utöver kontrosverksamhet även lämpar sig för exempelvis lättproduktion eller som plocklager.

Parkeringsplatser finns att hyra.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Västberga har idag företag inom de flesta branscher och befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Yrkeshandel, mediabolag, tryckerier, verkstäder och logistikföretag delar ett bra läge vid E4:an, med Stockholm city och Arlanda inom räckhåll.

Kommunikationer

Med bil tar du dig snabbt till Essingeleden / E4:an och påfarten till Södra länken. Buss 143 trafikerar Drivhjulsvägen (Liljeholmen - Högdalen), buss 165 går med 10 minuters trafik (Liljeholmen - Farsta Centrum). Det är ca 10 minuters promenad till Midsommarkransens T-banestation, röd linje.

Service

I området finns restauranger, bankomat, bensinmack och hotell.

Övrigt

Funkisfastighet på central adress i Västberga, med parkeringsplatser, personhiss och varuhissar. Utmärkt skyltläge och effektiva lokaler med bra takhöjd.


Bilder på lokalen