Butikslokal, Värnhemstorget 9B, Värnhem, Malmö

  • 119 m²
  • 11 900 - 24 792 kr/mån

Butikslokal för dig som säljer både i fysisk butik och på Internet.


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Butikslokal / Produktionslokal
Total yta 119 m²
Adress Värnhemstorget 9B
Område Värnhem
Byggår 1920
Objektsnummer 41913116
Områdeshyra 11 900 - 24 792 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år

Beskrivning

En trevlig butik med mycket charm mitt på Värnhem. Bevarade detaljer och högt i tak. Bra skyltläge ut mot torget. Passar dig som säljer både i fysisk butik och på Internet. Butiksyta och lager ut mot torget, personalutrymme och kontor in mot gården. Vi söker inte livsmedelsaffär, föreningsverksamhet eller restaurang.

Omgivning

Värnhem är en av Malmös knutpunkter. Från Värnhemstorget och intilliggande Östervärns pågatågsstation tar du dig lätt till hela Malmö och resten av Skåne. De flesta hus är byggda under tjugotalet, men här finns också nyare lägenheter från slutet av 1970-talet och framåt.

Kommunikationer

Från Värnhemstorget går direktbussar till bland annat Lund och Helsingborg. Många av Malmös stadsbussar stannar också här. Det är nära till pågatågsstationen vid Östervärn, där det går tåg till hela Skåne, och Centralen. Från Värnhemstorget kör du rakt ut på motorvägen mot norr, vilket är idealiskt för pendlare och andra som använder bilen mycket. Det korta avståndet till innerstaden gör att det går utmärkt att promenera och cykla till stora delar av stan.


Bilder på lokalen