Butikslokal, Värmlandsgatan 15, Majorna, Göteborg

  • 322 m²
  • 26 833 - 107 333 kr/mån

Välkommen till en mycket yteffektiv butikslokal med bra läge i Linnéområdet/Masthugget. På en tvärgata till Första och Andra Långgatan finner ni denna trevliga lokal. Ytan är på ca 322 kvm, stora skyltfönster löper längs hela fasaden mot gatan. Korttidsparkering finns direkt utanför dörren och betalparkering runt omkring i området. I området finns också mycket restauranger, caféer och butiker. Här är det allt mycket folk i rörelse oavsett dag och tid!...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 322 m²
Adress Värmlandsgatan 15
Område Majorna
Objektsnummer 41907096
Områdeshyra 26 833 - 107 333 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till en mycket yteffektiv butikslokal med bra läge i Linnéområdet/Masthugget.

På en tvärgata till Första och Andra Långgatan finner ni denna trevliga lokal. Ytan är på ca 322 kvm, stora skyltfönster löper längs hela fasaden mot gatan. Korttidsparkering finns direkt utanför dörren och betalparkering runt omkring i området.

I området finns också mycket restauranger, caféer och butiker. Här är det allt mycket folk i rörelse oavsett dag och tid!

Omgivning

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas. Byggstart är planerad till 2018.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats ligger direkt utanför fastigheten, hållplats Första Långgatan. På ett par minuter promenerar man till Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Oskarsleden med Götatunneln förbinder biltrafiken med de stora lederna.

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 1 200 kr/mån.

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Bilder på lokalen