Kontor, Vädursgatan 5, Gårda, Göteborg

  • 451 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 63 892 - 105 233 kr/mån

Kontorslokal i Gårda på ca 450 kvm, grymt läge med blandad planlösning!


Lokaltyp Kontor
Total yta 451 m²
Adress Vädursgatan 5
Område Gårda
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41859716
Områdeshyra 63 892 - 105 233 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nu erbjuds en kontorslokal på 451 kvm på plan 1. Lokalen är ljus och modern och erbjuder en blandad planlösningen. Lokalen erbjuder 10 kontorsrum i blandad storlek, två mötesrum och en stor öppen yta. I lokalen finns också 3 toaletter, pentry med stor pausyta och även lite trevlig loungeyta för personalen.

Här sitter ni med närhet till all tänkbar service, en kort promenad från Centralstationen och grym tillgänglighet för besökare och personal!

Hyresnivån är riktigt bra för ett område under utveckling!

Omgivning

Gårda är ett centralt område som ligger intill Mölndalsån i Göteborg. På andra sidan ån ligger Göteborgs Evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg. Efter ytterligare några minuters promenad anländer man till Avenyn

Kommunikationer

Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare. En kort promenad bort ligger Centralstationen - därifrån kan du ta dig kring hela staden med tåg, spårvagn och buss. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora lederna! Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns i fastigheten.

Planlösning

Blandad.

Parkering

Garage finns i fastigheten

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!