Kontor, Utmarksvägen 37, Sörby Urfjäll, Gävle

Lokalguidens estimerade områdeshyra 62 500 - 83 333 kr/mån
NP3 Fastigheter AB (publ) Restaurang (376 m) Bilservice (282 m) Kommunikation (73 m) Postkontor (1482 m) Bränslestation (439 m) Shopping (1 m) Friskvård (220 m)

Kontorslokal på plan två med fantastiskt skyltläget mot Östersbågen, bra kommunikationer och möjlighet att påverka lokalens utformning. Öppet landskap eller kontorsrum som idag. Vi visar två bilder, en på befintligt skick och en med ytterligare potential. Sörby Urfjäll är ett populärt industriområde i Gävle där många olika typer av verksamheter är samlade varför även kontor och butiker passar in. Lunchrestaurang finns på området och kollektivtrafiken gör det lättillgängligt för alla. Busshål...

Beskrivning

Kontorslokal på plan två med fantastiskt skyltläget mot Östersbågen, bra kommunikationer och möjlighet att påverka lokalens utformning. Öppet landskap eller kontorsrum som idag. Vi visar två bilder, en på befintligt skick och en med ytterligare potential.

Sörby Urfjäll är ett populärt industriområde i Gävle där många olika typer av verksamheter är samlade varför även kontor och butiker passar in. Lunchrestaurang finns på området och kollektivtrafiken gör det lättillgängligt för alla.

Busshållplats i direkt anslutning med frekventa avgångar till och från centrum.
Ca 3 km till centrum och centralstationen.

Kontakta oss för visning och mer information.

Utmarksvägen 1A, Sörby Urfjäll

Lokal passande för butik eller kontor om ca 159 kvm på entré...

Visad

Rälsgatan 2-4, Sörby Urfjäll

Kontorslokaler i Sörby Urfjälls industriområde.

Visad

Upplandsgatan 20, Gävle

Fastigheten är bebyggd med en industribyggnad innehållandes ...

Visad