Kontor, Upplandsgatan 20, Gävle

Lokalguidens estimerade områdeshyra 125 000 - 166 667 kr/mån
New Office AB Restaurang (18 m) Shopping (20 m) Friskvård (36 m) Kommunikation (415 m) Parkering (256 m) Bank (473 m) Postkontor (313 m) Grönområde (189 m)

Fastigheten är bebyggd med en industribyggnad innehållandes två verkstadshallar, samt kontors- och personalutrymmen. Industrihallarna har en bra takhöjd och är fria från pelare. På bottenplan finnspersonalutrymme med kök, omklädning, wc och duschar. Nya ytskikt och rejält kök i ek-snickerier med tillhörande matsal. På övre plan finns kontorsutrymmen med konferensrum, fem kontorsrum, arkiv och wc. Ytor: 2000 kvm verkstads och lokal utrymme varav det är kontor 100 kvm och personal utrymme 1...

Beskrivning

Fastigheten är bebyggd med en industribyggnad innehållandes två verkstadshallar, samt kontors- och personalutrymmen.

Industrihallarna har en bra takhöjd och är fria från pelare. På bottenplan finns personalutrymme med kök, omklädning, wc och duschar. Nya ytskikt och rejält kök i ek-snickerier med tillhörande matsal. På övre plan finns kontorsutrymmen med konferensrum, fem kontorsrum, arkiv och wc.
Ytor:
2000 kvm verkstads och lokal utrymme varav det är kontor 100 kvm och personal utrymme 100 kvm.

Omgivning

Fastigheten Sörby Urfjäll 8:15 ligger i ett attraktivt arbetsområde, ca 3 km från Gävle Centrum.

Kommunikationer

Fastigheten ligger bra till kommunikationsmässigt, då det ligger i direkt anslutning till större trafikleder och järnväg.

Övrigt

Fastigheten ingår tillsammans med sju andra fastighetsägare i området Vagnmakarna. Ett avtal om samfällighet/gemensamhetsläggningar är upprättat mellan de olika delägarna i området Vagnmakarna. Hela området är inhägnat. På övre kontorsplan finns klimatanläggning installerad i det flesta kontorsrummen. Byggnaden är sammanlänkad med två andra fastigheter och ett skärmtak. Tomtarea 3 265 kvm. Kontor, lager och verkstad. Renoverings år: Löpande underhållen. Om/tillbyggnad, renoveringar: under 1977 installerades fjärrvärme. Fönster målades, kontoret och personalutrymmen byggdes om. Del av väggar tvättades och målades. Kyla installerades till kontoren. Byggnaden utrustad i ena hallen med tre traverser med 5 tons lyftkraft per travers, en travers med lyftkran på 40 ton i den andra hallen. Brandbesiktning genomförd och godkänd hösten 2006. Miljörevision genomförd och godkänd hösten 2006.

Rälsgatan 2-4, Sörby Urfjäll

Kontorslokaler i Sörby Urfjälls industriområde.

Visad

Utmarksvägen 1A, Sörby Urfjäll

Lokal passande för butik eller kontor om ca 159 kvm på entré...

Visad

Utmarksvägen 37, Sörby Urfjäll

Kontorslokal på plan två med fantastiskt skyltläget mot Öste...

Visad

Södra kungsgatan 59, Söder

Kontor på Södertull i Gävle. Kontorshotell med rum på 15 kvm...

Visad