Kontor, Tunavägen 39 A-H, Lund, Lund

Hyra 38 333 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Friskvård (1 m) Restaurang (11 m) Kommunikation (51 m) Postkontor (77 m) Shopping (226 m) Bank (241 m) Bränslestation (626 m) Bilservice (1945 m)

Kontoret har en blandad planlösning av kontorsrum och öppet landskap. Glasväggarna till kontoren skapar en ljus och öppen känsla. Lokalen är flexibel och kan därför anpassas efter egna behov vid önskemål. Lokalen är idag anpassad för den tidigare hyresgästen Avonova Hälsa. Grannar i fastigheten är bland annat ICA, Olympia Pizza & Café, Barnläkargruppen och tandläkarna. I anslutning till fastigheten finns det studentbostäder som därifrån har ett gångavstånd till Lunds Tekniska Högskola och Ekono...

Beskrivning

Kontoret har en blandad planlösning av kontorsrum och öppet landskap. Glasväggarna till kontoren skapar en ljus och öppen känsla. Lokalen är flexibel och kan därför anpassas efter egna behov vid önskemål. Lokalen är idag anpassad för den tidigare hyresgästen Avonova Hälsa.

Grannar i fastigheten är bland annat ICA, Olympia Pizza & Café, Barnläkargruppen och tandläkarna. I anslutning till fastigheten finns det studentbostäder som därifrån har ett gångavstånd till Lunds Tekniska Högskola och Ekonomihögskolan.

Inflyttningsklar.
Goda parkeringsplatser utanför ICA och i garage.
Lättillgängligt för närboende och besökare.

Omgivning

I området finns företagsklustret Ideon, Lunds Universitet, Lunds tekniska högskola, Ekonomicentrum m.m.

Kommunikationer

Med buss når du Lunds centrum och tågstationen på några minuter.

Service

Livsmedelsaffär, restauranger, frisör, hotell, bank m.m.

Tunavägen 39 A-H, Lund

Lokalen finns i markplan med en mindre del på plan 2 och ett...

Visad

Scheelevägen 15, Ideon

Lokal med arbetsglädje på Ideon

Visad

Scheelevägen 15, Ideon

Ett kontor att trivas och utvecklas i på Ideon

Visad

Scheelevägen 15, Ideon

Hörnlokal på plan tre ledig i norra Lund

Visad