Lagerlokal, Tumstocksvägen 11B, ARNINGE, Arninge

  • 1 191 m²

Attraktiv kontorslokal med höglager


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 1 191 m²
Adress Tumstocksvägen 11B
Område ARNINGE
Objektsnummer 41919093
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Arninge och denna stora lokal med både kontor och höglager med dubbla lastportar från lastbrygga. Läget i Arninge är väldigt attraktivtr och lättillgängligt. Perfekt lokal för företag som bedriver både kontorsverksamhet och som är i behov av smarta lagerytor med smidig in- och urlastning av varor och material. Kontakta oss för mer information.

Kommunikationer

Täby kommun planerar att utöka kommunikationerna till Arninge med ett nytt resecentrum med flera busslinjer samt omdragning av Roslagsbanan med hållplats i Arninge. Bushållplats finns i närområdet.

Planlösning

Attraktiv lokal med både kontor och lager med lastport. Lokalen disponeras i dagsläget som kontor på övre plan (ca 350 kvm) och lager på nedre plan (ca 841 kvm) med lastkaj och port. Går att dela av till separat lager & kontor i flertalet storlekar. Kontorsdelen har två separata ingångar vilket ger flera olika möjligheter för användningen av lokalen. Lagerdelen är en våning ner och nås via två trappor samt separat ingång från bakre delen av fastigheten. I fastigheten finns gemensamma ytor med bastu och omklädningsrum.

Service

Närhet till Arninge centrum med butiker, restauranger och caféer. Postens företagscenter på Måttbandsvägen 12 finns nära.


Bilder på lokalen