Kontor, Tullvaktsvägen 9-15, Gärdet, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 295 925 - 763 175 kr/mån
FastPartner AB Restaurang (179 m) Kommunikation (251 m) Friskvård (659 m) Shopping (0 m) Grönområde (490 m) Uttagsautomat (756 m) Bilservice (414 m) Bränslestation (427 m) Parkering (52 m)

Kontor med hög standard med otroligt ljusinsläpp

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 3 738 m²
Adress Tullvaktsvägen 9-15
Område Gärdet
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41860487
Lokalguidens estimerade områdeshyra
295 925 - 763 175 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontoret har ljusinsläpp från 5 olika riktningar. Alla fönster är stora och ger en underbar rymdkänsla. Med en takhöjd på nästan 8 m så kan man få en spännande kontorsmiljö med olika nivåskillnader och mötesplatser. Idag ligger det ett ekgolv men under golvet så finns ett original golv av betong från tiden det var en fabrik. Lokalen har genomgående ytskikt av trä,, glas och stål på ett smakfullt sätt. Det finns en varuhiss in i lokalen som tar 13 pers / 1000 kg. Det finns ett omklädningsrum med 2 duschar. Ett större serverrum på ca 35 kvm med ett antistatiskt golv. Ett större pentry finns med fika del på ca 70 kvm. Det finns även ett arkiv på ca 30 kvm och ett förråd på 20 kvm. Ett större mötesrum som rymmer ca 30 pers idag. I lokalen finns det 4 st skepp som är upphöjda med kontor på övervåningen och under finns det 1 mindre serverrum, 3 st toaletter, kapprum, pentry och ett mindre mötesrum. I ett av pentryn så finns det idag en spis med stor kyl och frys och en industri diskmaskin. Det finns idag ett större mötesrum med en bioduk. Idag är det framdraget el och data till flera arbetsstationer.

Omgivning

Centrala Stockholm Frihamnen är ett område som har ett strategiskt och attraktivt läge i staden. Området utnyttjas idag som hamn. Från Frihamnen går Tallinks Siljas färjor till och från Finland och Baltikum. Det är Stockholms enda fullservicehamn och har en omfattande utlandstrafik. Frihamnen utnyttjas redan idag även för andra verksamheter än direkt hamnbundna. Detta är en omvandling som har skett successivt sedan 1980-talet och fortfarande pågår. Framförallt många mediaföretag har etablerat sig i området. TV4 och SVT Drama finns här, tillsammans med ett antal mindre företag inom samma bransch. Även andra typer av företag finns i nybyggda kontorslokaler i anslutning till färjeläget, liksom ett hotell- och konferenscenter. I området finns även joggingspår och småbåtshamnar.

Kommunikationer

Närmaste T-bana är Gärdet . Därifrån promenad eller med buss 1, 72 och 76 som har en hållplats precis utanför fastigheten. Se hemsida: www.sl.se för tidtabeller. Med utbyggnaden av Norra länken och Spårväg City så är kommunikationerna mycket goda till området.

Planlösning

Öppen planlösning med 4 tillbyggda kontorskomplex som har pentry, mötesrum och kontor ihop. Finns mindre lager och serverrum. Större pentry med trevlig personaldel.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Service

I området finns det fler kvarterskrogar och caféer. Det finns även en populär nyöppnad Phils Burger. Vill man vara lite mer aktiv så är det gångavstånd till Ballbreaker där det finns restaurang och konferens möjligheter. En bit närmare city så ligger Fältöversten med flera butiker och restauranger och annan service. För övernattning så finns det hotell i området som Hotell Ariande och Stay At. Du når snabbt med bil eller buss till Kungliga Tennishallen och Friskis & Svettis .

Övrigt

Ett modernt kontor med hög standard och ett otroligt ljusinsläpp. Med en takhöjd på nästan 8 m som ger lokalen karaktär.

Artiklar om FastPartner AB

Centrala Gärdet Tullvaktsv. 2, Gärdet

I korsningen Tegeluddsvägen och Lindarängsvägen, med adress ...

Visad

Tullvaktsvägen 2, Gärdet

I korsningen Tegeluddsvägen och Lindarängsvägen, med adress ...

Visad

Tegeluddsvägen 98, Gärdet

Snart finns möjlighet att hyra ett stort, flexibelt och effe...

Visad

Tegeluddsvägen 98, Gärdet

Snart finns möjlighet att hyra ett stort, flexibelt och effe...

Visad